Fanii lui Dinamo au luat cu asalt hotelul lui Ionut Negoita! Au dat foc la gazon si au scandat impotriva patronului! "Plecati cu totii! Dinamo nu e o afacere!"

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt hotelul lui Ionut Negoita! Au dat foc la gazon si au scandat impotriva patronului! "Plecati cu totii! Dinamo nu e o afacere!"

Suporterii lui Dinamo au strigat impotriva patronului Ionut Negoita.

Dinamo a incheiat stagiunea pe cel mai slab loc din istoria clubului, iar Ionut Negoita l-a demis pe Mircea Rednic, desi antrenorul sustine ca incepuse pregatirile pentru urmatorul sezon.

 

"Plecati cu totii! Dinamo nu e o afacere!"

 

In locul sau a fost numit Eugen Neagoe, dar fanii nu sunt multumiti de situatia clubului. La miezul noptii, suporterii din Peluza Catalin Hildan au luat cu asalt hotelul patronului, au scandat impotriva lui si chiar au adus o cruce pe care era scris numele lui Ionut Negoita.

"Plecati cu totii, lasati-ne, Dinamo nu e o afacere!", "Dinamo, Dinamo suntem noi!" sau "Mircea Rednic" au fost doar cateva din scandarile fanilor dinamovisti.

 

*ATENTIE, LIMBAJ VULGAR

 

 

Locatia conferintei a fost schimbata

 

In momentul in care Claudiu Niculescu a fost numit pe banca lui Dinamo, suporterii "canilor" au afisat mai multe mesaje impotriva lui Negoita si a lui Alexandru David, presedintele de atunci.

Patronul a luat in calcul ca acest scenariu se poate repeta, iar conferinta de prezentare a lui Eugen Neagoe va fi astazi, de la ora 15:00, la baza de la Saftica, pentru a evita astfel de incidente.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies