Hagi, atac inaintea derby-ului cu FCSB: "Gigi mi-a declarat razboi! Sunt cuvinte dure!" "Regele", ironii pentru Becali: "Nu asa s-a zis? Ha ha ha!"

Joi 06 Decembrie 2018, 21:43

	Hagi, atac inaintea derby-ului cu FCSB: "Gigi mi-a declarat razboi! Sunt cuvinte dure!" "Regele", ironii pentru Becali: "Nu asa s-a zis? Ha ha ha!"

FCSB si Viitorul se vor infrunta in etapa a 19-a. Cele doua echipe sunt despartite de un singur punct pe podium.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Gica Hagi a inceput deja disputa cu FCSB. De fapt, "Regele" a pornit de la o declaratie a lui Gigi Becali care afirmase ca in meciul cu Viitorul va fi "razboi".

"Gigi mi-a declarat razboi! Asa mi-a declarat... Razboi e pentru ei, pentru mine e doar fotbal. Razboi, nu stiu ce intelege el prin razboi. Asta nu stiu, dar sunt cuvinte dure, intrebati-l pe el ce inseamna razboi. Eu stiu ca mergem sa ne duelam, sa vedem care e mai bun. Si care e mai bun o sa castige.

Sa vedem daca suntem capabili sa ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpara. Nu asa s-a zis, ca m-au imbogatit ei pe mine? Ha, ha, ha! Pai, daca nu erau ei, erau altii, asa ca nu m-au imbogatit ei pe mine. Au cumparat jucatori valorosi, asta au facut cu banii pe care i-au achitat", a declarat Gica Hagi.

FCSB a platit 7 milioane de euro pentru 4 jucatori adusi de la Viitorul: Coman, Nedelcu, Tanase si Benzar.

Structura anului şcolar 2019-2020, anunţată OFICIAL. O vacanţă a dispărut complet
BRAT