Liga 1

Dica, in istoria NEAGRA a lui FCSB! Ce s-a intamplat ultima data cand ros-albastrii au primit 4 goluri! Chiar Dica a marcat

FCSB a fost umilita la Sfantu Gheorghe de Sepsi, 2-4! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018, 11:16
Data actualizarii: Joi 06 Decembrie 2018, 11:16

FCSB a pierdut teren in fata lui CFR in lupta pentru titlu dupa infrangerea usturatoare de la Sepsi. Echipa lui Dica a primit gol chiar si cu calcaiul de la echipa din Sfantu Gheorghe, iar acum priveste la CFR de la 5 puncte distanta.

FCSB pierde rar la scor. De fapt, ultima data cand FCSB a primit cel putin 4 goluri a fost de la Viitorul, in 2013. Atunci, chiar Dica a marcat in poarta Stelei, care intre timp a devenit FCSB. Antrenorul de acum al ros-albastrilor era la Viitorul si juca ultimele partide din cariera sa de jucator pentru echipa lui Hagi.

  • Dica, in istoria NEAGRA a lui FCSB! Ce s-a intamplat ultima data cand ros-albastrii au primit 4 goluri! Chiar Dica a marcatDica, in istoria NEAGRA a lui FCSB! Ce s-a intamplat ultima data cand ros-albastrii au primit 4 goluri! Chiar Dica a marcat

In urma acelui rezultat a iesit un scandal imens. Viitorul se lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar Becali dadea de inteles ca Reghecampf a folosit intentionat mai multe rezerve. Antrenorul stelistilor a amenintat cu demisia, insa a revenit apoi asupra deciziei sale. 

Modifică setările cookies