Liga 1

"Hagi este un geniu!" Secretul de milioane al Viitorului si cine e jucatorul care a impresionat in ultimul meci

Viitorul s-a impus pe terenul Astrei, scor 4-1

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019, 12:55
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2019, 12:55

Gheorghe Hagi a trimis o formula compusa din jucatori care au evoluat mai putin in acest sezon si a reusit sa se impuna clar in deplasarea de la Giurgiu. George Ogararu, oficial al celor de la Viitorul, a vorbit despre succesul constantentilor si despre tactica lui Hagi.

"Aici este o altfel de filosofie, ati vazut si dvs media de varsta in meciul trecut, a fost de 21 de ani, este cu totul si cu totul alta filosofie. Este geniul lui hagi, acela de a descoperi si curajul lui de a-i promova, o alta echipa fata de echipa din Cupa, este ceva antrenant, nu vine asa de la sine. Aceasta formula de echipa a evoluat si in cantonament. Au fost probleme cu Denis Alibec pentru ca este un jucator foarte bun si a reusit  singur prin acea faza sa reduca diferenta de scor" a spus Ogararu pentru Pro Sport.

Ogararu a spus si cine este jucatorul pe care l-a remarcat in meciul de la Giurgiu.

"Carlo Casap este pe o panta ascendenta, dupa acele accidentari pe care le-a avut in momente total nepotrivite, care i-au frant evolutiile si din potentialul pe care il demonstrase, a jucat foarte bine si ieri, si la Sfantu Gheorghe si la echipa nationala de tineret. Are un picior stang foarte, foarte bun. Mie imi place foarte mult" a mai declarat Ogararu.

In urma acestui succes Viitorul a venit la 4 puncte de Universtatea Craiova, care se afla pe locul 3.

CITESTE SI

Modifică setările cookies