Gluma de neînțeles făcută de Dan Șucu despre Lennon și Moldovan: "Unul e foarte, foarte alb, altul e mai brunet"

dan sucu Neil Lennon prezentare rapid Rapid Viorel Moldovan Superliga Neil Lennon, Viorel Moldovan
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 15:10
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 15:08

În această vară, Neil Lennon și Viorel Moldovan i-au înlocuit în posturile de antrenor și președinte al Rapidului pe Bogdan Lobonț și Daniel Niculae

La conferința de presă organizată pentru a-l prezenta pe "Moldo-but" ca noul oficial al clubului giuleștean, patronul Dan Șucu a încercat să facă o glumă despre culoarea tenului celor doi subalterni ai săi, un subiect extrem de sensibil la nivel mondial.   

"Am fost onorați să vedem că suntem pe aceeași lungime de undă"

"Din punctul nostru de vedere, al acționarilor, postul de președinte la Rapid este un post extraordinar de important. După cum bine știți, noi nu avem veleități de cunoscători ai problemelor tehnice sau sportive, nu avem o experiență de vestiar. Motiv pentru care ne bazăm ca și acționari pe oameni competenți, dedicați și integri. 

  • Neil Lennon, Viorel Moldovan

Am avut un număr de persoane pe care le-am avut în vedere. A durat ceva timp până când ne-am hotărât. Nici nu pot să numesc negocieri, pentru că domnul Moldovan a acceptat din prima, am fost onorați să vedem că suntem pe aceeași lungime de undă. 

"Mă gândesc cât de mult trebuie să-și protejeze pielea domnul Lennon"

Indubitabil istoricul rapidist al dânsului este un criteriu important pentru care a fost ales. Indubitabil faptul că a avut atât de multe conexiuni cu clubul și își dorește să continue această conexiune este mai mult decât importantă pentru noi. În același timp, și antrenorul de care vorbim în clipa de față are în sânge aceeași îndârjire, aceeași dorință, aceeași pasiune, adică lucrurile care consider eu că foarte mult contează în viață, dacă vrei să reușești. 

Mi se pare că atât domnul Lennon, cât și domnul Moldovan seamănă groaznic de mult. Chiar dacă unul e foarte, foarte, foarte alb, iar celelălt e mai brunet. Chiar mă gândesc la domnul Lennon, cu soarele de aicea, cam cât de mult trebuie să-și protejeze pielea. Dar e treaba dânsului, da", a spus Dan Șucu, la conferința de presă.

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!