”Sunteți dispus să așteptați nouă ani?”. Dan Șucu s-a pus în pielea lui Becali și a dat răspunsul

dan sucu Gigi Becali Rapid Superliga Dan Șucu / Foto: Gabriel Chirea, PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 12:42
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 12:43

Dan Șucu s-a pus în locul lui Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Viorel Moldovan a fost prezentat în funcția de președinte al celor de la Rapid, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Dan Șucu.

Acționarul majoritar de la Rapid a fost întrebat, printre altele, dacă ar fi dispus să aștepte nouă ani pentru a câștiga un titlu. Întrebarea l-a vizat, evident, pe Gigi Becali, care nu a câștigat niciun titlu în perioada 2015-2024.

  • Dan Șucu / Foto: Gabriel Chirea, PRO TV

Dan Șucu: ”Poate e o coincidență”

Dan Șucu a oferit un răspuns elegant și s-a arătat convins că echipa sa va deveni campioană ”în curând”.

„Nouă ani? Nu știu ce să spun. Eu sunt și pescar. N-am mai apucat să merg la pește, dar sunt și pescar. Când eram de vârsta dumneavoastră, îmi aduc aminte că am stat nouă zile la rând fără să prind un pește. 

Poate e o coincidență cu ce îmi spuneți dumneavoastră. Poate nu e nevoie. Dar în mod cert vom câștiga campionatul și îl vom câștiga în curând”, a spus Dan Șucu, la conferința de presă.

Rapid a câștigat trei titluri în istoria sa. Primul a fost în sezonul 1966-1967, iar apoi au urmat cele din 1998-1999, respectiv 2002-2003. 

FC Rapid 1923, în această perioadă de transferuri

Antrenor - Neil Lennon (nou)

Veniri - Luka Gojkovic (FK Javor / gratis), Rareș Pop (UTA Arad / 700.000 de euro)

Reveniri după împrumuturi - Kevin Soni (Hapoel Ierusalim), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Ștefan Pănoiu (FCU Cluj), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Cristian Ignat (CS Mioveni), Alexandru Stan (CS Mioveni), Alexandru Crivac (Progresul Spartac), Codruț Sandu (LPS Clinceni), Rareș Stanciu (CS Tunari)

Plecări - Ermal Krasniqi (Sparta Praga / 2 milioane de euro), Alexandru Albu, Dragoș Grigore (contracte încheiate), Jakub Hromada (Slavia Praga / împrumut expirat), Cătălin Cîrjan (Arsenal / împrumut expirat), Iulian Cristea (FCU Cluj / gratis), Kevin Soni (contracte reziliate)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!