Fanii rapidiști au dat verdictul! Ce se va întâmpla cu Bogdan Lobonț: "Nu mai este iubit aici!"

Bogdan Lobont Gigi Corsicanu Rapid Bucuresti Superliga Romaniei Superliga Bogdan Lobonț / Captură PRO TV
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 11:33
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 11:34

Gigi Corsicanu, un personaj influent în galeria Rapidului, a comentat situația lui Bogdan Lobonț în staff-ul lui Neil Lennon și a subliniat opinia sa despre Adrian Iencsi, un alt fost jucător important pentru club.

Gigi Corsicanu a explicat că Bogdan Lobonț nu se mai bucură de aceeași susținere din partea fanilor Rapidului cum se întâmpla pe vremuri, în principal din cauza comportamentului său în perioada în care a fost la Dinamo.

Gigi Corsicanu: "Este clar că nu mai este iubit aici!"

Fostul șef de galerie a ținut să precizeze că nu îl vede pe Lobont ca pe un dușman, ci doar nu mai este iubit cum era cândva.

  • Bogdan Lobonț / Foto - Gabriel Chirea

„Nu vreau să se interpreteze că este duşmanul nostru. Este clar că Lobonţ nu mai este iubit aici, cum era odată când a luat campionatul cu noi. Au fost nişte ieşiri pe care le-a avut când a fost la Dinamo. Nu îl privim ca pe un duşman. Nu mai e în sufletele noastre, dar dacă cei din conducere consideră că trebuie să facă parte din noua organigramă, este decizia dânşilor”, a declarat Gigi Corsicanu, conform Fanatik.

Gigi Corsicanu despre Adrian Iencsi

Corsicanu consideră că Adrian Iencsi, cunoscut pentru loialitatea sa față de Rapid și comportamentul ireproșabil, ar fi trebuit să fie păstrat în staff, alături de Lobonț.

„Eu cred că ar fi fost ok să fie şi Adrian Iencsi. Este unul dintre puţinii rapidişti get-beget care a făcut atâtea lucruri bune pentru Rapid. Este un fost jucător care n-a făcut nici cea mai mică greşeală faţă de noi. Dacă este păstrat Lobonţ, cu siguranţă trebuia păstrat şi Adi Iencsi” a mai spus fostul șef de galerie.

Corsicanu a lăudat atitudinea și profesionalismul lui Iencsi și consideră că acesta ar fi meritat respect și continuitate în club:

„Ar fi meritat să rămână şi el. Nu a contestat pe nimeni, a fost foarte echilibrat. Cred eu că ar trebui respectat pentru asta şi păstrat în club. Este un om foarte echilibrat şi iubeşte Rapidul. Cred că îşi face şi treaba din punctul de vedere al profesionalismului", a adăugat Corsicanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!