Gigi Becali, tarat prin tribunale! Un jucator de la FCSB se pregateste sa il dea in judecata pe patron

Gigi Becali, tarat prin tribunale! Un jucator de la FCSB se pregateste sa il dea in judecata pe patron

Unul dintre jucatorii bagati in somaj tehnic de Gigi Becali se pregateste sa se judece in instanta cu patronul. 

Adi Popa este nemultumit de decizia lui Gigi Becali de a-l baga in somaj tehnic, din cauza ca pierde foarte multi bani. De la un salariu de 15.000 de euro pe luna, mijlocasul mai primeste doar 2.340 de lei de la stat, ca ajutor social. 

Conform Gazetei Sporturilor, Adi Popa ar pregati un memoriu in care argumentele sunt bazate pe ceea ce face Gigi Becali la echipa. Desi trebuie sa aiba rabdare pentru a se incheia starea de urgenta si a se deschide instantele. 

Jucatorii care au fost trimisi in somaj tehnic, o masura extrema luata de Gigi Becali, sunt cei carora li se incheie contractele intr-un termen scurt. Acestia sunt: Bogdan Planic, care a refuzat injumatatirea salariului, Balgradean, jucator care a semnat cu CFR Cluj cu ceva timp in urma, si  cei ai caror contracte aproape au ajuns la final, Momcilovic, Stan si Gnohere. 

Supararea mijlocasului pleaca de la lipsa de minute din acest sezon. Revenit de la Reading sub forma de imprumut, Popa a jucat doar 15 meciuri, dintre care doar 6 titular, tinut pe banca de Man. 

Cu toate astea, mijlocasul incaseaza 55.000 de euro pe luna. Primese 40.000 de euro de la Reading, lunar si 15.000 de la FCSB, devenind astfel jucatorul care primeste cei mai multi bani din Romania. Becali ii propusese initial reducerea salariului pana la 7.500 de euro, insa Popa a refuzat, motiv pentru care a fost bagat in somaj tehnic. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT