Gigi Becali ridică în slăvi noul transfer: "Va marca 25 de goluri"

Daniel Popa Alexandru Chipciu florin tanase Gigi Becali Superliga Gigi Becali
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:58
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:57

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat cu entuziasm transferul atacantului Daniel Popa de la U Cluj.

Gigi Becali și-a exprimat încrederea că Daniel Popa va deveni unul dintre golgheterii echipei în sezonul următor.

Patronul celor de la FCSB a fost impresionat de calitățile tehnice și fizice ale lui Popa. Latifundiarul din Pipera l-a lăudat pe atacant și a evidențiat că are forță, execuție și instinct de golgheter, ceea ce îl face un jucător valoros pentru echipa roș-albastră.

  • Gigi Becali / Sursă: Captură PRO TV

„Am văzut niște faze, cum a preluat, cum a intrat în forță, cum a dat la poartă. Am spus că are calități omul ăsta”, a spus Becali, conform Fanatik.

Opinia lui Florin Tănase, decisivă

Becali a explicat că decizia de a-l aduce pe Daniel Popa a fost influențată semnificativ de opinia lui Florin Tănase, fost jucător la FCSB.

„Tănase mi-a zis: «Dumneavoastră vedeţi exact ca mine. Pe ăla îl văd eu nouar. Aproape cel mai bun din România». Dacă şi tu îl vezi aşa, să fie aşa. Şi l-am luat. Nu ştiu, o să vedem.

De ce să nu fie un jucător bun? Mingea nu se loveşte ca de perete de el. Forţă are, şut, execuţie are. Intră în gaură, primeşte, simte golul. De ce să nu fie? Mai ales că la noi e altă pregătire”, a adăugat patronul.

FCSB se concentrează pe performanță

Omul de afaceri a subliniat că prioritățile echipei sunt clare, iar obiectivul principal este calificarea în Champions League și a adăugat că în această perioadă nu se pune problema de plecări importante din echipă.

„Mă interesează numai şi numai Champions League. Să mă ajute mai mult Dumnezeu.

Nu pleacă nimic la ora asta. Nimic, nimic, nimic… Mă interesează numai şi numai Champions League. Să facă mai multe reclamaţii, să mă ajute mai mult Dumnezeu”, a spus Gigi Becali.

Cât l-ar fi costat pe Gigi Becali transferul lui Chipciu la FCSB: ”Să rămână acolo”

Conform Fanatik, Gigi Becali ar fi putut să-l aducă pe Alex Chipciu la FCSB dacă ar fi achitat 100 de mii de euro celor de la ”U” Cluj, doar că patronul FCSB a refuzat să plătească suma respectivă.

Chipciu va rămâne, așadar, și în următorul sezon la echipa ”șepcilor roșii”, mai ales că președintele Radu Constantea anunța în urmă cu ceva timp șederea jucătorului la Cluj.

”Să rămână acolo (n.r. i s-a spus de refuzul lui Alex Chipciu). Nu de fotbal îl iau pe Chipciu. Ci de vestiar”, le-a comunicat Gigi Becali reprezentanților mass-media aflați la reședința sa din Aleea Alexandru.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!