Gigi Becali a spus adevărul despre negocierile cu Florin Tănase: ”Mi-a zis mie să nu spun!”

FCSB florin tanase Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 21:01
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 21:01

Gigi Becali a declarat zilele trecute că transferul lui Florin Tănase este aproape să se concretizeze.

Totuși, declarațiile lui Gigi Becali se bat cap în cap cu cele ale fotbalistului, care la scurt timp după ce patronul de la FCSB a vorbit despre acest subiect, a negat că este aproape să semneze cu gruparea roș-albastră.

Gigi Becali: ”Tănase mi-a spus mie să nu vorbesc, să nu spun!”

La o zi după reacția lui Florin Tănase, a venit replica lui Gigi Becali. Finanțatorul noii campioane a României susține că Tănase i-a cerut să nu vorbească deocamdată despre revenirea sa la echipă, însă Gigi Becali nu l-a ascultat, acesta fiind motivul pentru care mijlocașul a negat că ar reveni la FCSB.

Întrebat dacă transferul lui Florin Tănase mai stă în picioare, Gigi Becali s-a arătat încă o dată convins că fotbalistul va îmbrăca din nou echipamentul lui FCSB.

El mi-a spus mie să nu vorbesc, să nu spun, nu știu ce, eu am spus și probabil a zis ceea ce vrea el. Eu spun ce cred eu, el spune ce vrea el. Eu cred că Tănase o să fie la noi. El nu spune pentru că încă mai caută un transfer mai bun. Eu cred că o să fie la noi, eu așa cred”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Ce a spus Florin Tănase despre negocierile cu Gigi Becali

N-are cum să se decidă mâine (n.r. dacă vine la FCSB). O să am o întâlnire, mâine, poimâine, nu știu… o să merg pe la ’Ferguson’. Dar noi am vorbit acum o lună, două luni chiar. Și convenția nu a fost asta. (n.r. deci, nu ești aproape de o revenire la FCSB?) Nu! (n.r. ce te-ar face să revii la FCSB?) Ce m-ar face… dacă mă făcea, eram deja acolo (n.r. râde). Nu s-a decis nimic”, a spus Florin Tănase, potrivit Playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!