A plecat și va semna cu CFR Cluj! Mesajul clubului FC Ballkani pentru fotbalistul care va ajunge în Gruia

CFR Cluj Armend Thaqi FC Ballkani Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:31
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:31

Armend Thaqi (31 de ani) va fi jucătorul lui CFR Cluj în următorul sezon din Superliga României.

Fundașul dreapta din Kosovo a plecat de la FC Ballkani și este așteptat în Gruia pentru a semna cu CFR Cluj.

Mesajul postat de FC Ballkani după despărțirea de Armend Thaqi

Thaqi a anunțat deja că va fi jucătorul de la CFR Cluj, după victoria obținută de FC Ballkani în fața celor de la Prishtina, scor 3-2, după ce echipa sa, care a devenit și campioană, a câștigat Cupa statului Kosovo.

La scurt timp după încheierea sezonului, kosovarii de la FC Ballkani au scris un text dedicat lui Armend Thaqi și lui Evdin Kuc, care urmează să plece la Neftchi Baku.

Au intrat pe teren pentru sute de meciuri. În fiecare dintre ele, ei au arătat o motivație și o dedicare incredibilă. Au dat exemplu de cum trebuie să te sacrifici pentru echipă și pentru tricou.

Au făcut un efort uriaș în fiecare minut ale duelurilor de pe teren, dar nu au renunțat și au luptat pentru obiectivele clubului. Înseamnă foarte mult să ai jucători de un asemenea calibru, iar noi am fost foarte norocoși, pentru că am avut doi astfel de lideri pe teren.

Edvin Kuc și Armend Thaqi sunt modele pentru următoarele generații, sunt niște profesioniști desăvârșiți, definiția a ceea ce înseamnă un căpitan. Toate succesele noastre istorice sunt strâns legate de contribuțiile celor două staruri. Vor rămâne întotdeauna unicii căpitani, care au reușit să își motiveze coechipierii chiar și în cele mai dificile momente.

Vă mulțumim, legende ale lui FC Ballkani, acest club va rămâne întotdeauna casa voastră, întotdeauna veți fi bineveniți”, au scris cei de la FC Ballkani.

 

 

Armend Thaqi a anunțat că va semna cu CFR Cluj

"Acest meci marchează finalul perioadei petrecute de mine la FC Ballkani. Îmi voi continua cariera în străinătate. CFR Cluj este noua mea echipă", a spus Thaqi, potrivit Koha.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!