Constantin Budescu FCSB Gigi Becali Superliga Constantin Budescu, în meciul cu FC Voluntari

Gigi Becali pune presiune pe Budescu: ”Vreau golazo, nu circ!"

Constantin Budescu nu pare afectat de ciriticile primite de la Gigi Becali.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 13:20
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 13:26

Divorțul dintre Edward Iordănescu și FCSB a plecat de la criticile pe care Becali i le-a adus lui Budescu. Supărat după egalul cu Voluntari, Becali a anunțat că, dacă Budescu continuă să joace doar cu exterioere, va pleca de la echipă.

Acea declarație avea să ducă, în final, la plecarea lui Edward Iordănescu și la revenirea lui Petrea la echipă. Becali a explicat acele declarații, spunând că, dacă nu le lansa, s-ar fi luat și alți fotbaliști după Budescu.

  • Constantin Budescu, în meciul cu FC Voluntari

Gigi Becali pune presiune pe Budescu

„Vreau golazo, nu «circăraie»! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie? Exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus.

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty (n.r- în meciul cu FC Voluntari, scor 0-0), tot el a greșit pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept. Se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea? Lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui.

Trebuie să-i critic. Nu am ce face. El trebuie să înțeleagă mesajul așa cum este. Păi, dacă nu ieșeam acum să vorbesc se apucau și Tănase, Coman, Tavi Popescu să joace numai așa. Ar fi zis: «Păi, Budescu are voie și noi nu?».  Și eu nu vreau «circăraie» la FCSB. Eu vreau golazo!”, a spus Becali, potrivit  digisport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!