Cristi Dulca, exasperat de ce s-a întâmplat în Chindia - Rapid 2-2. "Lasă jucătorii, omule, să fie actori!"

Andrei Chivulete Chindia - Rapid Cristi Dulca Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 12:53
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 13:10

Chindia - Rapid 2-2, meci din runda a 16-a Ligii 1, a fost decis de o eroare de arbitraj a brigăzii conduse de Andrei Chivulete.

Cristi Dulca, fost căpitan al Rapidului și actual selecționer al naționalei feminine a României, consideră că brigada de arbitri a partidei jucată vineri seara la Ploiești n-a știut să gestioneze partida. 

Chindia a evoluat în actul secund în dublă inferioritate numerică, iar golul egalizator al echipei lui Miță Iosif a fost marcat dintr-un ofsaid clar. 

  • Cristi și Marco Dulca

Săpunaru a deviat mingea, dar asistentul Sebastian Gheorghe a judecat faza altfel, crezând că mingea a ajuns la marcatorul golului deviată de un adversar.

Marzouk a trimis mingea în poarta lui Căbuz, din interiorul careului de 6 metri. Atacantul oaspeților a plecat din poziție de ofsaid în momentul devierii lui Săpunaru.

Cristi Dulca s-a dezlănțuit

"Nu pot să nu remarc amatorismul acestor arbitri. Ei au fost actorii principali negativi. Lasă jucătorii, omule, să fie actori! Nu decide soarta unei echipe cu nişte decizii proaste. Nu se poate să iei decizii de acest gen. Lumea trebuie să se uite la arbitri, să iasă în evidenţă...Nu se poate lucrul ăsta! 

E aici poziţie iminentă de gol? Nu poţi da roşu aici, la o astfel de fază! E al treilea meci în care Chindia joacă în nouă oameni. Trebuia dat fault în atac. Exces de zel şi la Iacob! Căpuşă a luat primul galben pentru proteste, nu poţi să dai, pentru că şi jucătorii au trăiri. Capuşă nu e un jucător care să lovească, nu poţi da aşa repede roşu!", a declarat Cristi Dulca, potrivit looksport.ro.

Fiul lui Cristi Dulca, Marco, mijlocaș la Chindia, a fost unul dintre cei mai vocali contestatari ai arbitrajului după partida de vineri seara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!