Liga 1

Gigi Becali a luat decizia in privinta lui Bogdan Vintila! "I-am zis lui Argaseala sa se ocupe!" Ce se intampla cu antrenorul FCSB-ului, aflat la final de contract

Gigi Becali a lamurit situatia in care se afla antrenorul Bogdan Vintila, caruia ii expira contractul la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2020, 20:28
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2020, 20:37

Gigi Becali l-a desemnat pe Valeriu Argaseala sa se ocupe de prelungirea lui Bogdan Vintila, care are in continuare locul asigurat la echipa.

Patronul FCSB-ului nu a dezvaluit durata pe care va fi semnat noul contract si a spus ca daca Vintila va putea sa antreneze 25 de ani la FCSB, atat timp o va face:

"V-am spus de mai multe ori ca Vintila va antrena cat va vrea la FCSB. Am vorbit deja si se ocupa Vali Argaseala de tot. I-am zis sa faca noile acte, pentru ca nu e treaba mea sa ma ocup de lucrurile astea. Nici nu stiu pe cati ani o sa semneze. Nici nu conteaza. Daca poate sa antreneze 25 de ani, atunci Bogdan Vintila va sta 25 de ani la FCSB! Eu nu-l dau afara!", a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Bogdan Vintila o pregateste pe FCSB din august 2019, timp in care a reusit sa adune 25 de meciuri pe banca ros-albastrilor. Antrenorul are un salariu de 5000 de euro pe luna la FCSB.

Modifică setările cookies