Liga 1

"Cand vreau un jucator ma dau peste cap si il aduc!" Gigi Becali este convins ca va bifa un nou transfer la FCSB: "Becali stie ce face!"

Patronul FCSB-ului lasa de inteles ca va aduce la echipa jucatorul pe care si-l doreste.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2020, 19:42
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2020, 19:44

Gigi Becali a oferit o noua reactie in cazul lui Andrei Chindris, fundasul de 21 de ani de la Botosani. Patronul FCSB-ului a negociat cu Valeriu Iftime, insa nu au ajuns la o intelegere pentru transferul jucatorului.

Iftime a dezvaluit sambata ca impresarul lui Chindris este in negocieri cu echipe din Spania si Grecia, iar una dintre oferte este scrisa si foarte buna.

Gigi Becali e convins ca Andrei Chindris va ajunge in cele din urma la FCSB, la fel cum s-a intamplat si cu alti jucatori adusi de la Botosani, iar ofertele de care pomeneste patronul Botosaniului sunt doar metode prin care incearca sa obtina mai multi bani:

"Tata, nu imi place sa ma tot repet. Eu cand vreau un jucator ma dau peste cap si fac tot posibilul sa il aduc, dar cu Chindris am incheiat treaba si nu ne mai jucam.

I-am dat lui Iftime pana la 580.000 de euro si se mai putea alege si cu alti bani, dar gata. Nu a vrut inainte de Paste, la revedere. I-am spus ca voi scadea la 400 de mii de euro, ce mai vreti?

Oare nu asa spunea si de Morutan, Miron sau de altii pe care i-am mai luat de la el, ca au oferte de prin Ucraina, Rusia sau nu mai stiu eu de unde?

Si tot la mine au ajuns. Lasati-l pe Chindris sa se duca in Rusia, Spania, Germania, Grecia… ca Becali stie ce face", a spus patronul FCSB pentru ProSport.

Valeriu Iftime: "E o oferta serioasa din Grecia"

 

Andrei Chindris ar putea sa ajunga in Grecia, dupa ce Valeriu Iftime s-a declarat satisfacut de oferta primita:

"Un impresar mi-a cerut sa mearga sa negocieze transferul lui Chindris la o echipa din Spania. Imprumut cu 120.000 si optiune de cumparare. Are oferta scrisa foarte buna din alta tara. Pana pe 15 au timp de raspuns. In opinia mea e o oferta serioasa, e din Grecia", spunea Valeriu Iftime.

Modifică setările cookies