Gigi Becali a facut oferte pentru doi jucatori din nationala U21! Transferurile BOMBA incercate de FCSB pentru revansa in fata CFR-ului

Autor: Sport.ro
Luni 17 Iunie 2019, 19:57

	Gigi Becali a facut oferte pentru doi jucatori din nationala U21! Transferurile BOMBA incercate de FCSB pentru revansa in fata CFR-ului

FCSB a facut oferte pentru doi fotbalisti din nationala U21 a Romaniei, dar fara succes.

FCSB a incercat doua mutari cu adevarat tari pe piata transferurilor, dar planul lui Gigi Becali nu a izbutit. Formatia ros-albastra a incercat sa se intareasca cu internationalii U21 George Puscas si Ionut Nedelcearu. Dezvaluirea a fost facuta chiar de Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al FCSB.

Duckadam: "FCSB a facut oferta pentru Puscas"


"Cred ca e greu la nivelul acesta sa mai iei jucatori, pentru ca preturile sunt foarte mari acum. Nu cred, cu toate ca noi am facut o oferta pentru Puscas. Dar baiatul si clubul... ramane in Italia. Mi se pare imposibil sa iei un jucator, cu toate ca la varf avem o problema", a spus Helmuth Duckadam, potrivit ProSport.

Becali l-a vrut si pe Nedelcearu


Celalalt fotbalist dorit de Gigi Becali a fost Ionut Nedelcearu, fost fundas al lui Dinamo. Acesta joaca in prezent in Rusia, la FC Ufa. Nedelcearu are un trecut dinamovist si nu a fost de acord cu mutarea, mai ales ca in Rusia are un salariu destul de bun. El vizeaza un transfer in Vest.

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies