Giani Kirita Dinamo Superliga

Giani Kiriță, dur cu jucătorii lui Dinamo: „E lipsă totală de valoare! O să vin la niște antrenamente!”

Giani Kiriță a vorbit despre situația în care se află Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:02
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 17:30

După umilința cu FCSB, 0-6, din etapa a opta, două meciuri mai târziu, Dinamo a suferit un nou eșec usturător, 0-5 cu Universitatea Craiova. Iar după zece etape scurse din Liga 1, „câinii” se află într-o situație drastică, ocupând penultimul loc, cu 6 puncte. 

Giani Kiriță consideră că jucătorii pe care îi are la dispoziție Sorin Colgeac nu sunt valoroși. De asemenea, fostul apărător este de părere că orice antrenor ar veni la echipă, nu ar putea face minuni cu lotul pe care Dinamo îl are la dispoziție. 

Kiriță: „Poate să vină și Mourinho la echipă”

Hai să concluzionăm. E totală lipsă de valoare la Dinamo, în afară de doi-trei jucători care ar putea să le îmbrace tricoul. E lipsă de valore, trebuie s-o recunoaștem. 

N-aș mai vrea să discutăm de agenți, aș vrea să nu mai deschid televizorul și să mă uit cu frică la meciurile lui Dinamo. Ceva mai rău nu există, e greu de explicat, nu ai cum să explici astfel de lucruri. Bun, o să vină nea Mircea pentru că e un antrenor cu experiență, doar că îi trebuiesc jucători. El trebuie să vină cu jucători, asta e clar.

Fraților, nu este de ajuns! Trebuie creat mixul ăsta de jucători buni cu experiență și tineri. Nu 'gata', doi jucători de acolo și doi de dincolo. Spiritul lui Dinamo este, din păcate, doar în tribună. Nu s-a primit nicio solicitare să mă implic, nu știu în momentul de față ce soluții sunt mai bune pentru Dinamo.

Dacă nu ai jucători, nu poți să faci nimic. Poate să vină și Mourinho la echipă, îți trebuie materie primă. Care-s ăia, ce jucători au venit și ce fac ei pentru Dinamo la ora actuală? Ce se întâmplă, unde sunt jucătorii? O să vin să fac cu ei niște antrenamente să le arăt ce înseamnă să joci fundaș central”, a declarat Giani Kiriță pentru digisport. 

Următorul meci pentru Dinamo este cu UTA Arad, sâmbătă, de la 16:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Chiar dacă vine după o înfrângere cu CFR, 0-1, gruparea pregătită de Laszlo Balint are 10 puncte în plus față clubul din Ștefan cel Mare și ocupă poziția a opta în campionat. 

Modifică setările cookies