Giani Kirita, UMILIT de Antreea Tonciu! Raspuns incredibil in direct la PRO TV: "A fost cel mai plictisitor in dormitor! Nu stii ca asa sunt astia tatuati si mari? Degeaba!"

Invitata "La Maruta", Andreea Tonciu a trecut prin provocarea sosurilor picante. :)

Daca la cateva dintre intrebari a ales sa manance iute pentru a nu fi citita intrebarea aflata pe hartia lui Maruta, Tonciu n-a avut nicio ezitare cand a venit vorba de cel mai 'plictisitor' dintre iubitii pe care i-a avut. Modelul s-a amuzat pe seama fostului capitan de la Dinamo, despre care a spus ca e tatuat si mare 'degeaba'.

"Sa mananc ca sa nu-i facem de ras?! E cu subinteles intrebarea asta. De fapt... am inteles eu! Giani Kirita! Nu poti sa crezi? Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari... sunt degeaba?! Sa iau eu foc pentru ce? Citeste intrebarea! Giani Kirita a fost!", i-a spus Tonciu lui Maruta, care a citit ce scria pe foaie. Intrebarea era: "Care dintre fostii tai parteneri a fost cel mai plictisitor in dormitor?"

Tonciu, iubita lui Mitea timp de mai multi ani, a mai dezvaluit ca Ilie Nastase, Zicu si Nicolita i-au facut avansuri, insa fara ca vreunul sa aiba succes.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 12.000 de persoane, vaccinate împotriva Covid-19 în ultimele 24h. 51 de reacții adverse minore
BRAT

Modifică setările cookies