Cum incearca Mustata sa ii strice planurile lui Becali! "Voi fi primul care va vorbi cu el! A zis ca vine pentru suporteri!" Cu ce antrenor a vorbit

Cum incearca Mustata sa ii strice planurile lui Becali! "Voi fi primul care va vorbi cu el! A zis ca vine pentru suporteri!" Cu ce antrenor a vorbit

Liderul suporterilor FCSB incearca sa il aduca pe Cosmin Olaroiu antrenor la echipa.

Gheorghe Mustata a comentat ironic numirea lui Dinu Todoran antrenor la FCSB, pe care a catalogat-o: "un alt transfer reusit al lui MM". Liderul galeriei a inceput deja prostestele impotriva conducerii clubului, la Giurgiu, unde la meciul cu Craiova, 100 de suporteri au strigat impotriva lui Becali si MM.

De la numirea lui Todoran ca antrenor principal, Mustata nu a stat degeaba, ci a vorbit cu Olaroiu pentru a prelua banca ros-albastrilor.

"A spus ca ar veni gratis pentru suporteri si pentru Steaua daca si-ar rezolva mai repede problema din China de unde are de luat mai multi bani. Nu mi-am permis sa il intreb cati bani. Mi-a spus ca e un litigiu acolo si nu poate veni ca antrenor. Omul acolo a muncit, a castigat un campionat in istoria clubului.

M-a lasat blocat cand mi-a spus ca nu ii trebuie niciun bani, ca vine pentru suporteri. Daca noi auzim ca Oli si-a incheiat problemele acolo, voi fi primul care va vorbi cu el", a declarat Gheorghe Mustata, la Radio Sport 1.

De altfel, pana sa il angajeze pe Todoran, Becali a spus: "Olaroiu are multi bani, nu vine el. Imi e si rusine sa ii zic. La Oli e altceva, daca vrea sa vina, pune mana pe telefon: 'Ba, Gigi, vezi ca vin antrenor la tine!' Gata!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies