Gheorghe Mustata a luat foc dupa ce Iulian Miu a declarat ca FCSB nu are ce cauta in Ghencea: "La manele se pricepe cel mai bine"

Gheorghe Mustata a luat foc dupa ce Iulian Miu a declarat ca FCSB nu are ce cauta in Ghencea: "La manele se pricepe cel mai bine"

Mustata il ataca pe Iulian Miu. 

Mihai Stoica a facut publica intentia FCSB-ului de a juca pe noua arena din Ghencea, cu toate ca stadionul din Arcul de Triumf este prima optiume. La auzul acestei vesti, Iulian Miu a amenintat ca isi va da demisia de la Steaua daca echipa patronata de Gigi Becali va juca pe Ghencea. 

Gheorghe Mustata, care a ramas alaturi de FCSB in procesul cu MAPN, l-a criticat aspru pe Miu pentru afirmatia facuta si i-a contestat pozitia in cadrul clubului. 

"In ce calitate a vorbit acest Miu? Stie cineva cu ce oare se ocupa el la CSA? Nu stie nimeni. De el nici macar nu vrea sa auda Oprita in staff-ul sau de la prima echipa, iar Miu stie bine asta. Lucreaza pe la birouri? Ca ce?

Sa se duca pe la copii dupa Ogararu, dar stai ca nici acolo nu il primeste nimeni. Ce sa ii invete el pe copii? Sa joace manele? La manele se pricepe cel mai bine. Stie el locul ala de unde il adunam de pe la manele ca sa il scap de Piturca. Stie sa joace si o sarba, dar si o hora. Le asta trei se cam descurca", a declarat Gheorghe Mustata pentru ProSport

Liderul Peluzei Nord si-a continuat atacul si sustine ca daca FCSB nu joaca in Ghencea, stadionul nu va putea fi intretinut. 

Va dati si voi seama cine a ajuns sa ne trimita pe noi in Giulesti? Pai, ba, Miule, lasa-ne tu pe noi si respectati voi cu adevarat gloriile Stelei. Marcel Raducanu de ce nu a fost invitat pe Ghencea? El nu a jucat in Ghencea? El nu a jucat la Steaua? El nu a fost o glorie a Stelei?

Cu ce bani o sa intretineti voi stadionul din Ghencea, daca nu o sa jucam noi acolo? Din ai romanilor? Dar poti sa ii dai inca de pe acum demisia dintr-un loc in care oricum nu faci nimic, ca noi tot o sa jucam acolo", a precizat Miu. 

  • Gheorghe Mustata a luat foc dupa ce Iulian Miu a declarat ca FCSB nu are ce cauta in Ghencea:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies