EXCLUSIV | Vintila a vorbit despre perioada petrecuta la FCSB : "Vorbeam cu Gigi Becali de doua ori pe saptamana"

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 14 Iulie 2021, 12:42
Data actualizarii: Miercuri 14 Iulie 2021, 13:58

Dupa doua sezoane petrecute la FCSB, Bogdan Vibtila s-a despartit de echipa.

Acesta a vorbit despre perioada petrecuta la club, spunand ca este multumit ce ceea ce a realizat la echipa lui Gigi Becali. Vintila a antrenat, timp de un sezon, echipa mare a clubului, dupa care a fost "retrogradat" la echipa secunda, acolo unde l-a descoperit pe Octavian Popescu:

"Am reziliat de comun acord. Am considerat ca e mai bine asa, pentru toata lumea. Academia este condusa de domnul Vasile Giambazi si domnul Becali. La echipa a doua nu au pus antrenor. Relatia dintre MM si Gigi Becali este foarte buna. Este persoana care vorbeste cel mai mult cu domnul Becali. Vorbeam cu Gigi o data sau de doua ori pe saptamana.

  • EXCLUSIV | Vintila a vorbit despre perioada petrecuta la FCSB : Vorbeam cu Gigi Becali de doua ori pe saptamana

Eu, cu domnul Becali, m-am inteles foarte bine, pe toata durata mandatului meu, si la echipa mare, si la echipa a doua. Am stiut sa ii explic ce vreau, in comparatie cu ce voia dansul. El voia posesie, suturi la poarta, vrea sa dea gol Coman, i-am explicat si am avut o relatie foarte buna. Trebuia sa ii pui in evidenta pe toti, o perioada buna de timp am reusit.

El (Octavian Popescu) a fost adus la FCSB, tim minte, cu trei-patru zile sa merg eu la echipa a doua si sa vina la echipa mare. Un jucator care face diferenta, foarte talentat, era foarte usor pentru el totul, la juniori, a venit la echipa a doua, ca sa ii fie mau greu putin. El e jucatorul care vrea sadea printre picioarele adversarilor, sa dea o bicicleta, in vinclu, e foarte bine ca e asa, dar trebuie ordonat, organizat si bagat in cadrul unei echipe", a spus Vintila, la Ora Exacta in Sport, in direct pe PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!