Liga 1

Gabi Torje, reacție vehementă după anunțul conflictului cu Rednic: „Asta dăunează imaginii mele!”

S-au încins spiritele în vestiarul lui Dinamo după venirea lui Mircea Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:40
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:49

După umilința cu FCSB, scor 6-0, oficialii clubului Dinamo l-au adus pe Rednic pe banca clubului din „Ștefan cel Mare”, în încercarea de a restabiliza echipa.

Se pare însă că lucrurile nu au stat conform planului, iar Mircea Rednic a avut deja de rezolvat câteva conflicte în vestiarul echipei din „Groapă”.

După înfrângerea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, Rednic a intrat în conflict cu Sorescu, unul dintre căpitanii lui Dinamo, iar Pro Sport a scris astăzi că „Puriul” a avut câteva contre și cu Gabi Torje, care s-a arătat nemulțumit de felul în care i se adresează antrenorul.

Mijlocașul dinamovist neagă însă informațiile apărute în presă și susține că are o relație foarte bună cu Mircea Rednic.

„Nu îmi place să intru în astfel de lucruri, dar trebuie să spun că nu este nimic adevărat din ce se scrie în acest articol.

Eu mă înțeleg bine cu Mister, nu există nicio problemă între noi. Nu mi-aș permite niciodată să-i răspund antrenorului Mircea Rednic, pentru care am un respect deosebit pentru ce a realizat atât în cariera de antrenor, cât și ca jucător.

E un lucru total neadevărat, care dăunează atât imaginii mele, antrenorului Mircea Rednic, cât și clubului Dinamo.

Tocmai de aceea am simțit nevoia să neg aceste lucruri inventate”, a scris Gabi Torje pe F

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies