Liga 1

Cum își motivează Mihai Iosif jucătorii înainte de meciul cu Dinamo: ”Leul rănit va da totul pentru a supraviețui”

Rapid a câștigat primul meci după două luni în Liga 1, chiar în fața campioanei CFR Cluj, scor 2-0, într-un meci disputat la Mioveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 23:10
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 23:14

Mihai Iosif a tras concluzii după succesul echipei sale. În urma acestui rezultat, Rapid a revenit în zona locurilor de play-off.

„Parcă îmi era și frică la 2-0, parcă îmi doream să rămână 1-0. Am stat foarte bine în teren, nu cred că le-am oferit multe spații adversarilor. Nu cred că am făcut meciuri slabe. Ne-am motivat foarte bine astăzi, în meciurile cu miză parcă avem o altă motivație. Respectăm absolut toți adversarii și eu personal respect toți antrenorii pe care-i cunosc.

Nu cred că Dan Petrescu are ceva de demonstrat în România. Îi doresc foarte mult succes și în Conference League. Din păcate trăim într-o lume capitalistă, moralitatea nu prea își mai are locul. Încerc să fiu același om modest”, a spus Iosif.

Acesta a prefațat și meciul cu Dinamo din etapa următoare. Partida este programată sâmbătă: ”Căutăm soluții, vedem ce vom avea. Azi vreau să eliberez toată presiunea, toată tensiunea și să mă bucur cu băieții, pe care îi felicit, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume și sper ca la meciul următor să avem toți rapidiștii lângă noi.

Meciurile acestea, Rapid - Dinamo, Steaua - Dinamo, Rapid - Steaua, sunt meciuri de 1x2, nu au favorită. Dinamo nu este în cea mai bună poziție în acest moment, dar leul rănit va da întotdeauna totul pentru a supraviețui”, a mai spus Iosif.

Rapid a urcat de pe locul opt până pe cinci, cu 21 de puncte. CFR rămâne pe prima poziție în clasament, cu 30 de puncte.

Modifică setările cookies