Walter Zenga Dinamo FC National Steaua Steaua Rosie Belgrad Fotbal intern

Fostul antrenor de la Steaua și Dinamo și-a prezentat ultima carte. Unde a avut cea mai frumoasă experiență ca tehnician

Volumul recent publicat este o autobiografie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 09:52
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 09:54

Walter Zenga, fostul mare portar al lui Inter și al naționalei Italiei, care le-a antrenat în România pe FC Național, Steaua și Dinamo, și-a prezentat autobiografia intitulată ”Am fost Omul Păianjen”.

Evenimentul a avut loc la Salonul de Carte de la Torino. Cartea acoperă întreaga viață personală a lui Zenga, de la copilărie și relația cu tatăl său până la familia actuală, dar și cariera din fotbal, ca jucător și tehnician.

Steaua Roșie Belgrad a fost cea mai frumoasă experiență

”Când eram tânăr, abia urcat la seniori, misiunea mea era să le car tuturor bagajele. Să iau tot și să aranjez cu mare atenție. Abia dacă puteam să mai fac un duș apoi. Nu știu dacă era sau nu corect, dar așa erau vremurile”, și-a amintit Zenga.

”Probabil cel mai frumos episod ca antrenor l-am avut la Steaua Roșie Belgrad. Echipa era puternică, iar clubul era condus de foștii mari jucători din anii '90. Stadionul era înfiorător, este pur și simplu unic”, a recunoscut italianul, care ultima dată a pregătit-o pe Cagliari, anul trecut.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!