Liga 1

A pierdut Rednic vestiarul la Dinamo? Încă un conflict cu un jucător: „Nea Mircea, mai ușor cu Torjică!”

Gabriel Torje i-ar fi oferit un răspuns tranșant lui Mircea Rednic la antrenament.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:12
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:33

După eșecul cu FCSB, 0-6, din etapa a opta a Ligii 1, Iuliu Mureșan a decis să renunțe la serviciile lui Dario Bonetti și să îl readucă pe Mircea Rednic la clubul din Ștefan cel Mare. 

Văzut ca cel care îi poate salva pe „câini” de la retrogradare, Rednic a avut un început promițător în „Groapă”, 2-2 cu UTA Arad. Însă, etapa următoare, antrenorul a avut un conflict cu Deian Sorescu (24 ani), care i-a reproșat că scopul său este să-și aducă jucătorii favoriți și să renunțe la dinamoviștii care au dus greul până acum, cei doi fiind despărțiți de ceilalți coechipieri din a se încăiera. 

Înaintea meciului cu Rapid, de pe 23 octombrie, de la 20:30, LIVE TEXT pe sport.ro, Rednic a mai avut un schimb de replici acid cu un jucător important. Potrivit prosport, tehnicianul i se adresa lui Gabi Torje cu apelativul „Torjică”, deranjat de diminutiv, fotbalistul de bandă a răbufnit și i-a răspuns: 'Nea Mircea, mai ușor cu Torjică în sus și Torjică în jos. Vezi că mă cheamă Gabi. Așa să mă strigi dacă vrei să îți răspund!', conform aceleiași surse. 

Dinamo și-a luat atacant înainte de derby

„În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a jucat în ultimele două sezoane competiționale pentru polonezii de la MKS Cracovia, la care evoluează Sergiu Hanca și Cornel Rîpă, iar în luna iulie a acestui an a fost legitimat la Chaika (Rusia, liga a treia). 

Tomas Vestenicky și-a început cariera în campionatul Slovaciei, la Nitra, fiind transferat, la 18 ani, de clubul AS Roma. În Italia, Tomas Vestenicky a evoluat pentru Roma Primavera (2014) și Modena (2015), în Serie B, apoi a jucat pentru Cracovia (2016-2018), Nitra (2018-2019) și din nou Cracovia (2019-2021). 

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica”, se arată pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies