Universitatea Craiova - FC Voluntari Basarab Panduru Paul Papp Superliga Superliga

Fotbalistul de la Universitatea Craiova pus la colț de Basarab Panduru: „Cred că poate mai mult”

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 12-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 09:20
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 09:20

Craiova a reușit să smulgă un rezultat de egaliate, după ce Damașcan a deblocat tabela în minutul 56. Oltenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, iar Ivan a marcat fără emoții, securizând un punct pentru Universitatea Craiova.

Basarab Panduru, fost internațional român care a evoluat pentru Steaua București (1991 - 1995) și Benfica (1995 - 1998), a vorbit despre situația în care FC Voluntari a deblocat tabela, evidențiind poziționarea greșită a lui Paul Papp.

Panduru: „Cred că poate mai mult”

„Şutul pe lângă că e bine plasat, e şi foarte tare. E o ghiulea practic. Dacă căutăm vinovaţi, ne întrebăm de ce Papp merge în viteza aia, mai puţin să îi dea una lui Vătăjelu, să i se urce în spate.

Dacă stă în partea stângă, pe piciorul drept al lui Damaşcan, nu cred că mai e problemă. Papp are experienţă, e altfel de jucător, nu e oricine. Să intri în viteza aia în Vătăjelu, cred că poate mai mult.”, au fost cuvintele lui Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

Universitatea Craiova - Voluntari 1-1

În urma acestui rezultat de egalitate, Universitatea Craiova urcă pe locul cinci în Liga 1, la un punct distanță de Petrolul, în timp ce FC Voluntari a ajuns pe locul zece, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Argeș.

În următoarea rundă, ilfovenii vor juca pe teren propriu cu CS Mioveni, iar Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul lui FC Argeș.

Modifică setările cookies