Manchester City Arsenal gabriel jesus Pep Guardiola Anglia

Guardiola ar fi fost de vină? Motivul real pentru care Gabriel Jesus a părăsit-o pe Manchester City

Manchester City l-a cedat în perioada de mercato recent încheiată pe Gabriel Jesus la Arsenal, pentru 52.2 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 08:58
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 08:56

Brazilianul Jesus și-a început cariera în europa chiar la Manchester City în 2017, atunci când "cetățenii" l-au adus pentru 32 milioane de euro de la Palmeiras, în perioada de transferuri din iarnă.

După cinci ani și jumătate, atacantul s-a mutat la Arsenal, fiind sub comanda lui Mikel Arteta, care a fost la un moment dat unul dintre secunzii lui Pep Guardioa la echipa din Manchester.

Jesus: „Mi-am dorit altceva”

La câteva luni de la transferul în Londra, Gabriel Jesus a oferit o declarație "marcă înregistrată", evidențiind motivul pentru care nu a mai continuat la gruparea de pe Etihad.

„Am fost foarte fericit. Dar, a trebuit să accept modul în care trebuia să joc la echipă, ce își dorește Guardiola în teren. Apoi, trebuie să accepți dacă vrei sau nu. Dacă nu accepți, a fost un rămas bun și am mers mai departe.

Am acceptat o perioadă, dar a venit timpul să îmi doresc altceva. I-am mulțumit (n.r. lui Pep Guardiola), el a înțeles, iar noi ne-am separat.”, au fost cuvintele lui Gabriel Jesus, potrivit rmcsport.bfmtv.com.

Ce a spus Mikel Arteta imediat după efectuarea transferului

Arteta a avut ocazia să-i fie secund lui Gabriel Jesus și a vorbit despre atacantul brazilian, evidențiind faptul că "tunarii" au luat o decizie înțeleaptă de a-l achiziționa pe fotbalist.

„Sunt foarte entuziasmat. Clubul a făcut un lucru foarte bun să-l aducă la echipă. Îl știu pe Gabriel personal foarte bine și toți îl știm bine din Premier League, făcând sezoane de succes.”, au fost cuvintele lui Mikel Arteta, pentru site-ul clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies