Universitatea Craiova - Voluntari Basarab Panduru Mirel Radoi Superliga Superliga

Basarab Panduru nu-l iartă pe Mirel Rădoi. Reacția neașteptată după declarațiile antrenorului la finalul meciului Craiova - Voluntari 1-1

Universitatea Craiova și FC Voluntari s-au întâlnit în etapa a 12-a din Superligă. Partida s-a încheiat 1-1, iar oltenii se află acum la egalitate de puncte cu CFR Cluj, însă cu două meciuri în plus.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 08:29
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 08:26

Formația dirijată de Mirel Rădoi a smuls un rezultat de egalitate în cele din urmă pe stadionul "Ion Oblemenco", grație reușitei lui Andrei Ivan din penalty (72'), după ce Damașcan deblocase tabela în minutul 56.

La finalul jocului, antrenorul oltenilor a declarat că echipa sa a avut "17-18 situații de a marca", însă fostul internațional român Basarab Panduru nu este de acord cu Rădoi și l-a ironizat pe tehnician.

Panduru: „De fapt au fost doar două”

„Din cale afară de mari, 17-18 ocazii... Care au fost alea? El zice că îi vin ocazii monumentale în cap, dar de fapt au fost doar două.”, au fost cuvintele lui Basarab Panduru la Orange Sport.

Ce a spus Mirel Rădoi

„Acum îmi vin în minte foarte multe ocazii de a marca, aproape că mi-e greu să cred că am avut 17-18 situații de a marca și am marcat un singur gol. Aici trebuie să intervenim pentru a rezolva aceste probleme de la finalizare. Pot fi partide când jucăm prost și să avem doar una-două ocazii de a marca.”, a spus Mirel Rădoi, după meci.

În urma acestui rezultat de egalitate, Universitatea Craiova urcă pe locul cinci în Liga 1, la un punct distanță de Petrolul, în timp ce FC Voluntari a ajuns pe locul zece, cu 13 puncte, la egalitate cu FC Argeș.

În următoarea rundă, ilfovenii vor juca pe teren propriu cu CS Mioveni, iar Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul lui FC Argeș.

Modifică setările cookies