FCSB Claudiu Keseru Florinel Coman Ianis Stoica Octavian Popescu Superliga

Fotbaliștii de la FCSB care și-au pierdut locul în echipa lui Petrea: „Îi va fi greu să joace în fața lui!” 

FCSB s-a impus fără probleme în returul cu Dinamo, 3-0, ducând scorul la general la 9-0, după cele două manșe. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:32
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:34

Tinerii jucători au 'făcut legea' din nou pe teren în meciul cu Dinamo. Deși roș-albaștrii se pregătiseră de reprofilarea lui Octavian Popescu odată cu revenirea lui Florinel Coman, după cum a dezvăluit și Mihai Stoica recent, șansele ca fotbalistul de 19 ani să fie mutat din bandă la centrul terenului sunt văzute ca fiind minime. 

Prestațiile bune ale lui Tavi Popescu din ultimele partide, dar și golurile superbe marcate după ce a fost folosit în bandă, par să îi fi asigurat poziția acolo, după părerea lui Nicolae Dică. 

Florinel Coman, pus în umbra lui Tavi Popescu

Fostul secund de la națională a analizat prestațiile lui Tavi Popescu, punctând că lui Coman îi va fi greu să îi ia fața tânărului său coechipier, mai ales după cum a evoluat în ultimele meciuri. 

Mai mult, Dică punctează că șansele ca cei doi să joace împreună ar fi ca Florinel Coman să fie folosit pe postul de atacant, în cazul în care ar bifa 45 de minute de joc.

„În 4-3-3, Florinel Coman e pe poziţie cu Tavi Popescu. Dacă va intra 45 de minute, poate juca atacant. Ştiu de la Farul, Viitorul, că era atacant de bază. Dar după l-a trecut domnul Hagi pe poziţia stângă. Acum îi va fi greu să joace în faţa lui Tavi Popescu. Trebuie să faci orice să dai gol, să bagi mingeaa în poartă”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport. 

  • 10 meciuri a jucat Florinel Coman în acest sezon pentru FCSB, timp în care a înscris un gol și a oferit două assist-uri.

Coman s-a accidentat la sfârșitul lui august, fiind nevoit să se opereze, astfel că de pe 23 august și până pe 30 noiembrie a fost indisponibil.

  • 14 meciuri a lipsit Florinel Coman în acest sezon de la FCSB. 
  • 21 de meciuri a bifat Octavian Popescu la FCSB în acest sezon, având 6 goluri înscrise și două assist-uri. 

Avertisment și pentru Claudiu Keșeru

Nici situația lui Keșeru nu se anunță a fi mai bună, cel puțin până în vară, când intenționează să plece de la FCSB. Atcantul nu ar fi putut pleca în această iarnă, însă postul de titular este scos din calcul pentru el, consideră Dică, imediat după revenirea lui Ianis Stoica. 

Criticat din nou de Gigi Becali după prestația din meciul cu CFR Cluj, Keșeru a fost lăsat pe banca de rezerve în meciul cu Dinamo, în locul său fiind preferat Dumiter, care a fost scos la pauză. 

„Lui Keşeru i-a spus (n.r. - Gigi Becali) că se bazează pe jucătorii tineri. A intrat Ianis Stoica şi a dat gol. Odată cu golul lui, şansele să intre sunt şi mai mici. 

Pe Dumiter nu-l poţi compara cu Keşeru, care are trofee, e de echipa naţională, dar vine un timp când joci cu tinerii. Vor să joace cu tinerii, că au şanse mici de a câştiga campionatul şi vor să joace cu tinerii. După plecarea lui Gnohere, au căutat atacant, iar Stoica arată de viitor pe această poziţie şi Dumiter a demonstrat că poate juca pe această poziţie”, a comentat Dică. 

  • 14 meciuri a jucat Claudiu Keșeru în acest sezon în Liga 1, marcând 4 goluri și oferind și două assist-uri. 
  • 17 meciuri a bifat Ianis Stoica, tânărul atacant având 6 goluri marcate și 3 assist-uri. 

Florinel Coman, 'uitat' de Gigi Becali

Patronul FCSB-ului a vorbit despre Florinel Coman și revenirea lui pe teren, însă a ținut să evidențieze că nu a mai vorbit despre el în ultimul timp și asta pentru că este conștient că nu mai poate lua la fel de mulți bani în schimbul său. Atât accidentările, cât și vârsta i-au scăzut din cotă lui Coman, după părerea lui Gigi Becali, care înainte anunța că va încasa zeci de milioane în schimbul său. 

„A intrat puțin mai bine decât în penultimul, dar încă nu este Florinel Coman, îi mai trebuie încă o lună. Nu vedeți că nu mai vorbesc de Florinel, că l-am uitat, nu vedeți că vorbesc de Tavi, de Ianis. Vine vremea aia a lui, dar nu mai pot să vorbesc despre mulți bani, când ajungi la 22-23 de ani nu mai poți vorbi de milioane”, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!