Ovidiu Hategan Dinamo - FCSB Marius Avram Superliga

Prestația lui Ovidiu Hațegan din Dinamo - FCSB 0-3, lăudată de un fost arbitru: "A făcut fix ce trebuia"

Dinamo pare tot mai departe de salvarea de la retrogradarea, după un nou eșec contra lui FCSB, scor 0-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:24
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:35

Formația antrenată de Toni Petrea s-a impus în deplasare cu 3-0 în fața rivalei istorice, într-o partidă arbitrată de Ovidiu Hațegan. 

Istoria s-a repetat și în meciul din retur, iar echipa din Ștefan cel Mare a rămas în zece oameni după eliminarea lui Răuță din minutul 35. 

Partida a început cu un avantaj major pentru FCSB, după ce Octavian Popescu a deschis scorul, cu o nouă reușită superbă, încă din minutul 2. Dinamo a avut o ocazie mare prin Torje, care însă a dat pe lângă balon. Ianis Stoica, revenit pe teren după problemele de sănătate a reușit să marcheze în minutul 75, iar Oaidă a închis tabela. 

Marius Avram a analizat prestația lui Ovidiu Hațegan din derby, fiind de părere că deciziile pe care le-a luat au fost echilibrate. 

"Din punct de vedere al arbitrajului, Ovidiu a făcut fix ce trebuia. Nu s-a băgat între jucători, a fost discret, echilibrat. La un meci de genul acesta, cu diferențe de valoare, singurul risc este ca jucătorii să nu mai gândescă și să ia roșu.

Și atunci trebuie să fii discret, echilibrat, să dai ce trebuie să le dai și lor. Cred că toată brigada și-a făcut treaba", a declarat Marius Avram, potrivit prosport.ro.

Alexandru Răuță: "Prea ușor se dau cartonașele!"
 

Răuță, căpitanul lui Dinamo, spune că a fost eliminat mult prea ușor de arbitrul Ovidiu Hațegan și regretă că și-a lăsat în inferioritate numerică echipa din prima repriză.

"Primul galben a fost acordat foarte ușor. Se vede că n-am făcut nimic, nu pot sta cu mâinile la spate. La al doilea l-am atins, dar prea ușor se dau cartonașele, mai ales la un meci de asemenea încărcătură. Da, îmi reproșez... adrenalina meciului, ne dorim toți. Îmi reproșez, mai ales al doilea galben. N-aveam voie să las echipa în 10, mai ales la 1-0. La primul galben cred că n-a fost nimic, se vede și pe fază clar", a spus Răuță.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!