"Fortareata digitala" de la FCSB! Masura INCREDIBILA pe care o ia Becali: "Daca vrei la Steaua, asta e regula, telefon CU BUTON!"

"Fortareata digitala" de la FCSB! Masura INCREDIBILA pe care o ia Becali: "Daca vrei la Steaua, asta e regula, telefon CU BUTON!"

Gigi Becali vrea sa ia masuri dure pentru copiii de la academia FCSB-ului.

Gigi Becali a dezvaluit motivele pentru care a asistat la primul antrenament condus de Bogdan Andone la FCSB. Patronul echipei spune ca a vrut sa discute cu Alexandru Tudor, cel care se va ocupa de academia clubului. Becali vrea sa ia masuri importante pentru juniori astfel incat acestia sa faca saltul catre prima echipa.

"S-a legat sa fie primul antrenament, eu am vrut mai mult sa ma vad cu Tudor, sa vorbim sa facem Biserica, sa-i spun niste lucruri si asta a fost. Tudor mi-a spus ce se intampla la alte academii, ca jucatorii nu au televizoare. Cumparam telefoane cu butoane si nu le mai dam voie cu smartphone. Daca vrei la Steaua, asta e regula, telefon cu buton.

Stiti ca oamenii de stiinta care au facut investigatii au constatat ca atunci cand te joci pe calculator sau telefon iti afecteaza aceeasi parte a creierului care activeaza cocaina. Gata, fortareata digitala. Te bati cu strainii daca faci fortareata digitala. Va fi ca la o unitate militara. Eu fac si Biserica acolo (in cantonament), se duce cine vrea

Cei mai mari miliardari ai lumii nu-si lasa copiii decat cu telefoane cu butoane si nu au decat cinci numere in telefon" a spus Gigi Becali la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies