Liga 1

Flavius Stoican a renunțat la cel mai vechi om din staff-ul lui Dinamo: „M-au anunțat că nu mai au nevoie de mine!”

Noul antrenor al lui Dinamo, Flavius Stoican, a luat decizia de a renunța la colaborarea cu Iulian Mihăescu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo de la mijlocul anilor 80.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 18:01
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 18:07

Iulian Mihăescu a colaborat cu Mircea Rednic în mandatul acestuia pe banca „roș-albilor”, însă cu Stoican nu-l vrea alături de el, potrivit fanatik.ro, iar din acest motiv, oficialii ui Dinamo au decis să-i dea o nouă funcție în cadrul clubului.

Iulian Mihăescu, propus pe o altă funcție la Dinamo

„Flavius a primit mână liberă, iar el și-a ales staff-ul așa cum a considerat că îi este mai bine. Totuși, nu se va renunța definitiv la Iulian Mihăescu. Dânsul este o glorie a lui Dinamo, iar salariul lui poate fi suportat în continuare de societate chiar dacă nu o să mai facă parte din staff-ul de la prima echipă. 

  • Flavius Stoican și Iuliu Mureșan

Șefii au discutat între ei și vor să îi propună să rămână în club, îi vor găsi un rol cu siguranță”, a susținut o sursă din cadrul clubului Dinamo, pentru ProSport.

Mihăescu a confirmat că nu va colabora cu Stoican la prima echipă

„Nu mai am treabă cu prima echipă. Am fost anunțat că nu intru în planurile lui Flavius Stoican. Dacă intram în planurile sale, atunci auzeați de mine că sunt la antrenamentele primei echipei.

Eu sunt la dispoziția clubului, iar marți voi avea o discuție cu conducerea să văd care o să fie situația mea. Nu știu dacă voi rămâne în club, deoarece încă nu mi-am clarificat situația. Vă repet: marți voi avea o discuție cu conducerea și voi vedea ce o să fac”, spus Mihăescu, potrivit sursei citate mai sus.

Modifică setările cookies