Liga 1

Dinamo profită de „curățenia de iarnă” a lui Reghecampf! Transferul care-i poate salva pe „câini” de la retrogradare 

Dinamo vrea să se întărească în compartimentul ofensiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 08:38
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 11:27

Flavius Stoican a cerut întăriri la Dinamo pentru a salva clubul de la retrogradare. Doar că, noul antrenor al „câinilor” a fost deja refuzat de Kamer Qaka (26 ani), care a preferat să semneze cu Mezőkövesd, cu toate că echipa din Ștefan cel Mare îi oferea un salariu lunar cu 500 de euro mai mult decat formația ungară, și de Jonathan Rodriguez (31 ani), care dorește să rămână la CFR Cluj pe 17.000 de euro pe lună, chiar dacă nu intră în planurile lui Dan Petrescu. 

Însă, Dinamo este aproape de prima lovitură a iernii. Flavius Stoican vrea să profite de faptul că Laurențiu Reghecampf nu se bazează pe Antoni Ivanon (26 ani) și vrea să-l convingă pe mijlocașul ofensiv să semneze cu gruparea de pe penultimul loc, conform gsp

Deocamdată, transferul este blocat din cauza faptului că Dinamo nu a reușit să le reziliere contractele lui Nica, Dudea, Espinosa, Kainourgios, Țîră și Nunic, jucătorii pe care Stoican și Iuliu Mureșan nu-i mai doresc la gruparea din Ștefan cel Mare. 

Doar 50.000 de euro să plece de la Universitatea Craiova 

Antoni Ivanov are stipulată o clauză în contract în urma căreia poate pleca de la clubul din Bănie, până pe 15 ianuarie, în schimbul a doar 50.000 de euro. Astfel, dacă ar renunța la unele pretenții financiare, câștigând 10.000 de euro lunar la Universitatea Craiova, transferul la Dinamo ar prinde contur. 

În acest sezon, mijlocașul ofensiv a bifat doar 9 apariții pentru olteni, 8 în Liga 1 și una în Cupa României, în care nu a reușit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

Iar în campionatul României, Ivanov a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari, în timp ce în străinătate a mai acumulat prezențe pentru Akademik Svishtov, Spartak Pleven, Sozopol, Montana și Septemvri Sofia. 

Modifică setările cookies