Liga 1

Decizia care ar fi putut să-i ruineze cariera lui Sorescu! A refuzat-o pe Luana și l-a scos din minți pe Rednic

Deian Sorescu s-a aflat în conflict cu Mircea Rednic, după ce a refuzat să semneze un contract de impresariere cu Luana, fiica fostului antrenor de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 17:13
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 17:19

Deian Sorescu se află sub contract cu firma fraților Becali de câteva luni. „Da, Deian e jucătorul nostru de aproape două luni”, a confirmat Ioan Becali în urmă cu ceva timp.

Mircea Rednic a încercat să-l convingă pe fotbalist în perioada petrecut în Ștefan cel Mare, potrivit gsp.ro, să renunțe la colaborarea cu frații Becali și să semneze cu fiica sa Luana.

Căpitanul „câinilor roșii” a refuzat propunerea antrenorului de 59 de ani, iar din acel moment Rednic l-a privit ca pe un inamic și era gata să renunțe la el în pauza de iarnă dacă ar mai fi continuat la Dinamo.

Rednic îl privea pe Deian ca pe un trădător

„Rednic a ținut cont și din momentul acela s-a comportat ca și cum Deian l-ar fi trădat”, povestesc apropiați ai fotbalistului, potrivit sursei mai sus citate. 

Tensiunile dintre Sorescu și Rednic au ieșit la un moment dat la suprafață, atunci când antrenorul l-a scos din lot pe fotbalistul de bandă, după un meci disputat la Mediaș. Ulterior, Sorescu a fost reprimit la echipă, fiind printre puținii fotbaliști de la Dinamo care au arătat câte ceva în acest sezon.

Deian Sorescu a implinit 24 de ani și se află sub contract cu Dinamo din 2018. Postul de bază al fotbalistul este acela de fundaș dreapta, însă el a fost jucat mai mult de Rednic pe poziția de inter dreapta.

  • 1.9 milioane de euro este cota lui Sorescu, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies