FCSB - Universitatea Craiova, de la 20:00. Ce l-a făcut pe Silviu Lung să spună: "Sunt surprins!"

FCSB - Universitatea Craiova David Lazar Silviu Lung Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 15:40
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 18:44

Meciul de pe Arena Națională are loc azi, de la 20:00, în format LIVE BLOG pe ww.sport.ro. Partida face parte din etapa a 26-a a Superligii.

Fostul mare portar al Universității Craiova, Silviu Lung, și-a manifestat surprinderea că David Lazar nu mai e titular la echipa lui Eugen Neagoe, mai ales în contextul în care Giedrius Arlauskis a plecat de la echipă după doar opt meciuri jucate. 

Silviu Lung, despre portarii de la Universitatea Craiova

Titular a devenit Laurențiu Popescu (26 ani / 1,85 m), fotbalist crescut la AF Gică Popescu. Portarul cotat la 150.000 de euro a fost titular în victoria din runda a 25-a, Universitatea - CFR Cluj, scor 2-0. 

„Pe undeva mă surprinde puțin, pentru că Lazar a fost și la echipa națională și a intrat într-un con de umbră. Mă surprinde puțin pentru că și Lazar este un portar foarte bun, însă cel mai bine știe antrenorul de portari care este toată ziua cu ei, dar sunt doi portari în care am încredere.

Este un meci destul de greu, pentru că și campionatul românesc nu există o echipă, care este câștigătoare înaintea meciului. Cred că prima șansă o are FCSB, pentru că este într-o formă deosebită, dar Craiova poate să facă oricând o surpriză plăcută”, a declarat Silviu Lung, potrivit Fanatik.

  • Un meci a jucat Lazar în echipa națională
  • 31 de ani are David Lazar
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!