FCSB - Universitatea Craiova, de la 20:00. Dănuț Lupu știe cine va lua cele trei puncte

FCSB - Universitatea Craiova Danut Lupu Superliga Dănuț Lupu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:41
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 10:49

FCSB - Universitatea Craiova, derby-ul rundei a 26-a, e azi, de la 20:00, LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Universitatea Craiova a efectuat mai multe modificări în lot după ce Mihai Rotaru a anunțat "revoluția" la echipă, iar primele efecte s-au văzut în meciul câștigat cu CFR, scor 2-0. De partea cealaltă, FCSB a reintrat în lupta pentru titlu după ce formația a fost preluată de Mihai Pintilii, iar nivelul jocului a crescut substanțial. 

Pronosticul lui Dănuț Lupu

Fost mare mijlocaș la Dinamo și Rapid, Dănuț Lupu e de părere că FCSB va lua cele trei puncte în meciul din această seară, contând pentru etapa a 26-a. Lider e Farul, cu 55 puncte, urmată de CFR, cu 50 de puncte - un joc mai puțin.

"Eu cred că FCSB va câștiga. Sunt și plecările care au fost de la Universitatea Craiova în ultimul timp. Eu cred că FCSB are un plus în fața Craiovei. Stadionul ar putea fi destul de depopulat”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

După 25 de meciuri disputate, echipa dirijată de Mihai Pintilii se află pe locul trei în clasamentul Superligii. În acest sens, FCSB a înregistrat 14 victorii, cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri, strângând 47 de puncte.

De cealaltă parte, formația antrenată de Eugen Neagoe este ocupanta locului cinci cu 44 de puncte din 75 posibile. Astfel, Universitatea Craiova a reușit să obțină 13 victorii, cinci remize și șapte eșecuri în 25 de runde.

„Cel mai important în momentul acesta este revenirea lui Baiaram. Este ca și cum am aduce un jucător nou. El se antrenează în acest moment cu echipa, dar nu este 100% și nu-l vom forța. Nu ne vom baza pe el la meciul cu FCSB, dar îl vom folosi la următoarele meciuri. Nu știu să vă dau însă o dată exactă.

Am discutat cu domnul Rotaru, patronul clubului, dar și cu cei din conducere. Sigur, dacă vom avea posibilitatea să aducem un jucător valoros, ne vom înțelege, vom hotărî”, a spus Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului FCSB - Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!