FCSB FCSB - CFR Cluj Gigi Corsicanu Giulesti Superliga

FCSB, avertizată dacă va ajunge pe Giulești: "Să vină rivalii de moarte și să se bucure...O să fim acolo!"

FCSB a jucat ultimul meci pe Arena Națională în acest sezon, duelul cu FC Argeș, din etapa cu numărul șapte a playoff-ului, 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 18:01
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 18:29

Roș-albaștrii sunt obligați, din nou, să se mute de pe Arena Națională, găsindu-se într-o nouă situație în care trebuie să își caute un nou stadion pe care să dispute meciurile de pe teren propriu. FCSB a făcut cerere pentru a juca în Ghencea, însă s-a lovit de noi reacții negative, venite chiar și din partea ministrului Apărării, Vasile Dîncu. 

Gigi Becali a vorbit la "Ora exactă în sport" despre situația echipei sale în legătură cu situația stadioanelor și a venit cu o propunere inedită. Patronul FCSB a declarat că își dorește să vorbească cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, pentru a discuta cu liderii galeriei lui Rapid, în cazul în care ar exista posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a playoff-ului, pe arena din Giulești. 

Gigi Răducanu, lider al galeriei rapidiste, a declarat că, în eventualitatea disputării unui meci decisiv între FCSB și CFR pe Giulești, fanii vișinii vor fi prezenți pe stadion pentru a susține campioana României.

"Am rezerve că și-ar dori chiar și Gigi Becali. A făcut această declarație doar ca să le arate pisica celor care au putere de decizie la CSA Steaua. Eu cred că nici ei nu își doresc asta, conducătorii, suporterii. Am văzut că și Florin Tănase a declarat că stadionul este mic pentru ei. Nu știu cât de mic este... 

Nu ne-am simți bine să vină FCSB în Giulești, să joace meciul decisiv pentru titlu, să mai și câștige și să se bucure la noi... Puneți-vă în locul nostru! Să vină rivalii de moarte să se bucure în Giulești! Oamenii se strâng în jurul stadionului, pot ieși lupte. Cine își asumă aceste riscuri?

Dacă se întâmplă, CFR e echipă de-a noastră. Sunt prieten cu Varga. O să fim acolo alături de CFR. E vorba de tradiție!", a declarat acesta la DigiSport.  

Propunerea lui Gigi Becali pentru meciul FCSB - CFR Cluj

"Mă gândeam să îl pun pe Mustață să vorbească cu șefii de galerie de la Giulești, de la Rapid, dacă se înțeleg șefii între ei nu e niciun fel de problemă. Să vorbească cu ei, ei dușmănia lor o au cu Dinamo, aia e de fapt, că glumele ce le fac ei cu Rapid, oricum galeria lui Rapid, așa cum sunt ei, țiganii, țiganii, dar sunt civilizați oamenii. Atunci mă gândeam să vorbească ei între ei și să încercăm asta, dacă ar accepta. 

Acolo chiar nu poți avea pretenții, dacă nu acceptă galeria Rapidului, e Giuleștiul lor. Ca să demonstreze giuleștenii: 'na, bă, noi nu suntem dușmănoși, noi vrem spectacol fotbalistic'. Dar e o anomalie, atunci noi să reparăm anomalia asta. Întâi să se înțeleagă galeriile, după aceea fac un demers", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!