VIDEO EXCLUSIV Becali primește ajutor de la prietenul Iftime: „Dacă depinde de Talpan, se joacă în Ghencea! Ce treabă au ultrașii? Nu sunt războinici!”

Valeriu Iftime a comentat la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 16:46
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 17:11

FCSB a câștigat într-un mod categoric meciul cu FC Argeș, 4-0, din runda a șaptea din playoff și are cu 2 puncte mai puțin decât CFR Cluj, cu 3 jocuri înainte de final. Iar cele două contracandidate se vor întâlni în ultima etapă a Ligii 1, unde FCSB va fi gazdă. Doar că roș-albaștrii nu pot disputa meciul, care poate fi decisiv în lupta la titlu, pe Arena Națională, deoarece stadionul este rezervat pentru SAGA Festival, un eveniment de muzică electronică.

Deocamdată, nici Ghencea nu este o variantă pentru clubul patronat de Gigi Becali (63 ani). Atât oficialii de la CSA Steaua, cât și ministrul Apărarii, Vasile Dîncu (60 ani), au precizat că „militarii” nu ar dori ca FCSB să dispută partida pe noua arenă care a costat 100 de milioane de euro. Iar aceste refuzuri sunt catalogate nejustificare de către Valeriu Ifitme. Patronul Botoșaniului a mărturisit că Peluza Sud nu ar trebui să fie atât de vehementă și susține că disputarea duelului dintre FCSB și CFR pe Ghencea va fi în avantajul fotbalului românesc. 

Valeriu Iftime: „Am ajuns de râsul curcilor!” 

„Părerea mea este că ne prostim când ne e mai greu, atunci dăm cu capul de zid. Mi se pare absolut corect, mai mult decât normal, ca un meci de genul ăsta să se joace pe ce stadion avem noi mai important, sau frumos. Pe Steaua ar putea fi extraordinar, un loc în care am reînnoda atâtea amintiri frumoase. Mai ales că meciul ăsta FCSB - CFR Cluj e un meci echilibrat, finala campionatului. Eu nu cred că ministrul ăsta nu e de acord. De fapt, nu înțeleg cine trebuie să fie de acord ca să se joace meciul acolo. Asta nu înțeleg. 

Dacă depinde de domnul Talpan, se joacă acolo, e prietenul meu. E un tip pe care-l știu, e dintr-un sat în care locuiesc și eu. Nu cred că depinde de dumnealui, asta ar fi culmea. 

Ce treabă au ultrașii? Aici e o chestie care ține de pază și ordine. Eu fac ordine la mine acasă, unde pot. Îmi e greu să cred astăzi că ultrașii de la Peluza Sud organizează meciurile importante din țara asta. Chiar suntem de râsul curcilor. Există o forță a grupului, dar nu e un grup de războinici, nu sunt ceceni, nu au arme nucleare la ei. Putem să educăm acest grup de oameni să-i lase în pace pe români și să se dispute meciurile pe stadionul Steaua. Eu cred că mulți care spun că vor și au putere de decizie sunt împotrivă. Eu cred că se va juca acolo. Mi se pare teribil de complicat să nu acceptăm un asemenea meci FCSB - CFR să se joace pe un stadion pe care îl vrea echipa gazdă. Poate nu vrea Clujul”, a declarat Valeriu Iftime la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!