Liga 1

Gigi Corsicanu, avertisment pentru Gigi Becali după derapajul rasial asupra suporterilor rapidiști 

FCSB a jucat ultimul meci pe Arena Națională în acest sezon, duelul cu FC Argeș, din etapa cu numărul 7 a playoff-ului, 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 17:42
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 17:54

Roș-albaștrii sunt obligați, din nou, să se mute de pe Arena Națională. FCSB a făcut cerere pentru a juca în Ghencea, însă s-a lovit de noi reacții negative, venite chiar și din partea ministrului Apărării, Vasile Dîncu

Gigi Becali a vorbit la "Ora exactă în sport" despre situația echipei sale în legătură cu situația stadioanelor și a venit cu o propunere inedită. Patronul FCSB a declarat că își dorește să vorbească cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, pentru a discuta cu liderii galeriei lui Rapid, în cazul în care ar exista posibilitatea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, pe arena din Giulești. 

Finanțatorul a avut și un derapaj rasist la adresa suporterilor Rapidului, punctând că sunt "oameni civilizați", cu care ar putea ajunge la o înțelegere.

Gigi Corsicanu, liderul galeriei din Giulești, a avut o reacție diplomată cu privire la declarația făcută apropo de fanii echipei pe care o susține, declarând la DigiSport: "Gigi Becali e mai țărănuș așa, are niște ieșiri care îi fac rău. Nu îi luăm în nume de rău, dar ar trebui să fie mai rezervat când vorbește despre suporterii Rapidului".

Ce a spus Gigi Becali la "Ora Exactă în Sport"

"Mă gândeam, acum nu știu, să nu cumva să supăr, să nu cumva să fac și eu ca ministrul ăla Lavrov, a vorbit o prostie mai mare decât el. Să nu zic și eu o prostie mai mare acum, să mă ierte suporterii. Mă gândeam să îl pun pe Mustață să vorbească cu șefii de galerie de la Giulești, de la Rapid, dacă se înțeleg șefii între ei nu e niciun fel de problemă. Să vorbească cu ei, ei dușmănia lor o au cu Dinamo, aia e de fapt, că glumele ce le fac ei cu Rapid, oricum galeria lui Rapid, așa cum sunt ei, țiganii, țiganii, dar sunt civilizați oamenii. Atunci mă gândeam să vorbească ei între ei și să încercăm asta, dacă ar accepta. 

Acolo chiar nu poți avea pretenții, dacă nu acceptă galeria Rapidului, e Giuleștiul lor. Ca să demonstreze giuleștenii: 'na, bă, noi nu suntem dușmănoși, noi vrem spectacol fotbalistic'. Dar e o anomalie, atunci noi să reparăm anomalia asta. Întâi să se înțeleagă galeriile, după aceea fac un demers", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

Modifică setările cookies