Florin Tănase, fără rețineri în disputa cu cei de la CSA: „Credeți că ei nu știu, în adâncul sufletului lor, că noi suntem Steaua?”

Florin Tănase a marcat un gol în victoria echipei sale cu FC Argeș, 4-0, iar la finalul meciului a vorbit despre punctele importante obținute, dar și despre disputa cu cei de la CSA Steaua. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 08:01
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 08:05

Căpitanul roș-albaștrilor a vorbit despre victoria importantă obținută de echipă în economia luptei la titlu, punctând că echipa sa joacă frumos și că își dorește să câștige titlul. 

„Eram obligați să câștigăm pentru a mai spera în continuare, ne bucurăm și că am făcut un meci bun, am marcat multe goluri și rămânem aproape de ei. Mă bucur că sunt în formă și eu și colegii mei, practicăm un joc frumos, sperăm să câștigăm și meciurile care au mai rămas. 

Nu a fost un moment anume care ne-a făcut să ne dezlănțuim, e normal după ce pierzi să strângi rândurile și să dai ce ai mai bun. Noi eram la o distanță mare de ei atunci, trebuia să câștigăm toate meciurile până la final pentru a mai spera”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului. 

Florin Tănase, fără rețineri: „Credeți că ei nu știu, în adâncul sufletului lor, că noi suntem Steaua?”

Fotbalistul a fost întrebat și despre noul scandal pornit în legătură cu arena din Ghencea, după ce ministrul Vasile Dîncu a ales să îi răspundă la declarațiile pe care le-a făcut la finalul meciului din etapa trecută, cu FC Voluntari. Florin Tănase a vorbit din nou despre situația celor două echipe și a avut o afirmație care ar putea inflama din nou spiritele în tabăra celor de la CSA Steaua. 

„N-ar fi așa departe, sunt câțiva kilometri, dar eu sper ca reprezentanții de acolo, împreună cu domnul ministru să accepte până la urmă, e un meci de fotbal, de ce să nu jucăm pe un stadion frumos, să vină cât mai multă lume. Am văzut declarația dânsului (n.r. lui Dîncu), eu sper ca până la urmă să accepte, din câte am văzut, mă mai uitam pe la emisiuni, nu pare atât de rău, sper să accepte să jucăm acolo și cel mai bun să câștige. 

Nu cred că e o reținere să nu umplem stadionul. Credeți că ei nu știu, în adâncul sufletului lor, că noi suntem Steaua? Știu și ei, dar să mintă lumea așa în continuare, să facă rău fotbalului, nu știu de ce”, a adăugat căpitanul roș-albaștrilor.

Florin Tănase poate câștiga titlul de golgheter în Liga 1 pentru al doilea sezon consecutiv, având 19 goluri marcate până acum, dintre care 8 în play-off. Jefe Betancor are 15 reușite, însă din startul play-off-ului nu a mai reușit să marcheze. 

„(n.r. golgheter pentru al doilea an consecutiv) Ar însemna foarte mult, muncesc zi de zi, aș fi foarte bucuros să intru în această companie selectă, dar ar fi mult mai frumos să câștigăm titlul. De mâine trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova, cu siguranță va fi un meci greu, jucăm împotriva unei echipe bune, dar noi vrem să câștigăm”.

Modifică setările cookies