Liga 1

Liderul galeriei Rapidului a reacționat, după ce Becali a înaintat varianta ”FCSB - CFR Cluj în Giulești”

Gigi Becali a lansat varianta ”Giulești” pentru ultima etapă, când FCSB și CFR Cluj se vor întâlni. Sunt șanse mari ca meciul să se joace cu titlul ”pe masă”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 17:01
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 17:06

Patronul celor de la FCSB a spus că ar fi de acord să-și mute echipa în ”casa” Rapidului pentru ultima etapă, dar doar dacă galeria giuleștenilor va fi de acord. 

Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, liderul de galerie al Rapidului, nu se opune desfășurării unui astfel de eveniment pe noua arenă a giuleștenilor, contruită de Compania Națională de Investiții și inaugurată în urmă cu aproximativ o lună. În Giulești se va juca și finala Cupei României, dar și meciurile naționalei cu Finlanda și Muntenegru.

”Bocciu” a reacționat, după ce Becali a spus că vrea să mute FCSB pe Giulești

„Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează. 

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune. E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente”, a spus Liviu Ungurean, pentru GSP.ro.

Ce a spus Becali despre varianta ”FCSB - CFR Cluj pe Giulești”

Gigi Becali a spus că vrea să-l pună pe Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, să discute cu reprezentanții galeriei Rapidului în legătură cu acest demers. 

„Mă gândeam, acum nu știu, să nu cumva să supăr, să nu cumva să fac și eu ca ministrul ăla Lavrov, a vorbit o prostie mai mare decât el. Să nu zic și eu o prostie mai mare acum, să mă ierte suporterii.

Mă gândeam să îl pun pe Mustață să vorbească cu șefii de galerie de la Giulești, de la Rapid, dacă se înțeleg șefii între ei nu e niciun fel de problemă. Să vorbească cu ei, ei dușmănia lor o au cu Dinamo, aia e de fapt, că glumele ce le fac ei cu Rapid, oricum galeria lui Rapid, așa cum sunt ei, țiganii, țiganii, dar sunt civilizați oamenii. Atunci mă gândeam să vorbească ei între ei și să încercăm asta, dacă ar accepta. 

Acolo chiar nu poți avea pretenții, dacă nu acceptă galeria Rapidului, e Giuleștiul lor. Ca să demonstreze giuleștenii: 'na, bă, noi nu suntem dușmănoși, noi vrem spectacol fotbalistic'. Dar e o anomalie, atunci noi să reparăm anomalia asta. Întâi să se înțeleagă galeriile, după aceea fac un demers”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies