FCSB a pierdut titlul pe mana lui Gigi Becali! Ce decizii neinspirate a luat patronul si cat l-au costat schimbarile facute in ultimele saptamani

FCSB a pierdut titlul pe mana lui Gigi Becali! Ce decizii neinspirate a luat patronul si cat l-au costat schimbarile facute in ultimele saptamani

O decizie nu tocmai inspirata a lui Gigi Becali a dus la ratarea unor puncte care ar fi putut sa o mentina pe FCSB in lupta pentru titlu. 

In ultimele saptamani, patronul "ros-albastrilor" a facut o adevarat obsesie din a-l schimba la pauza pe Adi Petre. S-a intamplat asta in cel putin 4 partide in care FCSB conducea la pauza, iar apoi, dupa schimbarea lui Petre, rezultatul a fost cu totul altul. 

Cea mai recenta partida in care Gigi Becali a ordonat ca jucatorul adus din Danemarca sa ramana la pauza la cabine a fost cea cu Universitatea Craiova, in care inlocuitorul sau, Cristi Dumitru, nu a facut nimic in repriza secunda, iar FCSB a pierdut jocul, desi la pauza scorul era de 1-1. 

Potrivit GSP, FCSB a pierdut in total, in urma schimbarilor lui Petre, 8 puncte, dupa ce rezultatele finale ale partidelor in care el a fost inlocuit au fost mai slabe decat cele indicate de tabela in momentul modificarii.  

Adi Petre a ajuns la FCSB la inceputul acestui an si nu a fost pana acum integralist in nicio partida in care a inceput ca titular. El a fost prezent pe teren in 10 partide, dintre care 7 in Liga 1 si 3 in Cupa Romaniei, acumuland abia 470 de minute. Cel mai mult a stat pe teren in meciul tur cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei, cand a fost schimbat in minutul 71. 

Petre are, pana in acest moment, doua goluri si un assist in tricoul lui FCSB. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Locurile din București în care purtarea măștii de protecție este obligatorie. La cât se ridică amenzile
BRAT