FC U Craiova redeschide porțile stadionului pentru fani, dar anunță o posibilă măsură drastică

FC U Craiova Adrian Mititelu fc voluntari Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 16:16
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 16:16

FC U Craiova a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu FC Voluntari, care se joacă luni, de la ora 20:00, în cadrul rundei cu numărul 26 din Liga 1.

După un meci acasă fără spectatori, FC U Craiova a revenit asupra deciziei și le permite acum accesul fanilor în "Complexul Sportiv Craiova". La partida cu U Cluj (5-0), disputată pe 3 februarie, Adrian Mititelu a închis porțile stadionului de teama comportamentului ultrașilor, care au creat probleme și la jocul cu Sepsi, din deplasare.

FC U Craiova redeschide porțile stadionului pentru fani, dar anunță o posibilă măsură drastică

Fanii vor putea reveni la stadion de luni, însă FC U Craiova anunță că vor fi evacuate din arenă persoanelor care vor avea scandări rasiste, xenofobe sau vor adresa injurii oficialilor clubului.

"În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv", a anunțat FC U Craiova.

  • Ca urmare a scandărilor xenofobe din timpul meciului suspendat de la Sfântu Gheorghe, Comisia de Disciplină a hotărât, ieri, ca Sepsi să câștige la masa verde cu 3-0, iar FC U Craiova să joace fără galerie următoarele șase meciuri din deplasare.
  • De asemenea, ambele cluburi au fost amendate: 25.000 de lei pentru Sepsi și 22.500 pentru FC U Craiova.

Prețurile biletelor pentru meciul FC U Craiova - FC Voluntari

  • VIP: 80 RON
  • Tribuna I: 30 RON
  • Tribuna II: 20 RON
  • Peluza Sud: 10 RON
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!