NEWS ALERT Scene incredibile: Sepsi  - FCU Craiova, meci suspendat. Centralul a întrerupt partida definitv din cauza scandărilor xenofobe. S-au jucat 26 de minute!

sepsi - fcu craiova FCU Craiova sepsi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 16:38
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 17:15

Urmărim și comentăm împreună meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, de la ora 16:00, LIVE pe www.sport.ro și Facebook.com.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci suspendat de arbitrul Andrei Chivulete)

UPDATE 17:10 În direct la Digi Sport, fostul ecuson FIFA, Marius Avram, a confirmat în direct că arbitrul partidei de la Sf.Gheorghe, Andrei Chivulete, a respectat cei trei pași conform regulamentului: a decis să se anunțe la stația de amplificare ca suporterii să nu mai apeleze la scandări xenofobe, însă fanii nu s-au oprit. 

Pasul 2: pentru că fanii nu s-au oprit, Chivulete a decis să trimită 10 minute jucătorii ambelor echipe la vestiare. 

Pasul 3: a suspendat meciul pentru că după revenirea jucătorilor - s-au mai jucat 20 de secunde - fanii din tribune au scandat din nou mesaje xenofobe. 

Min.27 Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Min. 26 Centralul întrerupe partida din cauza scandărilor xenofobe din tribune. Cei 100 de fani ai oltenilor au apelat la injurii către fanii lui Sepsi! "Ungure..."

Min. 14 Aganovic trage puternic, însă mingea trece pe lângă poarta apărată de Gurău.

Min. 1 Arbitrul fluieră startul meciului.


Echipele de strart!

  • Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ciobotariu, Bălașa, Dumitrescu - Matei, Păun, Aganovic - Tudorie, Șafranko, Ștefănescu
  • FCU Craiova: Gurău - Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Albu, Achim - Baeten, Bauza, Bahassa - Chițu

știre inițială

Gruparea antrenată de Cristiano Bergodi vrea să-și ia revanșa după ce a început ”cu stângul” în 2023. Sepsi a pierdut cu 3-0 pe terenul celor de la Rapid și ”tremură” pentru prezența în play-off. Este pe locul șase, la doar două puncte distanță de zona play-out-ului.

Sepsi - FCU Craiova, ora 16:00, LIVE

De partea cealaltă, FCU Craiova trece printr-o perioadă bună în Superligă. Are patru meciuri consecutive fără înfrângere și ocupă locul 11, cu 24 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt și FC Argeș. 

O victorie i-ar putea duce pe olteni pe locul opt în clasament, cu șanse pentru un loc în play-off la finalul sezonului regulat.

În tur, FCU Craiova a câștigat în fața celor de la Sepsi pe teren propriu, scor 1-0.

”Un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, a venit antrenorul italian Nicolo Napoli, este o echipă compactă, o echipă solidă. Un antrenor italian știe să așeze bine echipa pe teren. 

Noi avem așteptări de a câștiga acest meci. Băieții au înțeles această lecție, acest meci pierdut cu Rapidul și vom reveni la jocul nostru, la soliditatea din toate punctele de vedere, defensiv și ofensiv. Sperăm că asta se va vedea pe teren”, a spus Cristiano Bergodi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!