FC Argeș primește o lovitură dură. Schumacher și-a dat demisia: „Nu pot să fac asta!”

FC Arges constantin schumacher Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2023, 16:48
Data actualizarii: Miercuri 08 Martie 2023, 16:49

Constantin Schumacher era antrenorul secund al echipei și singurul personaj de la FC Argeș care deținea licența PRO.

Recent, piteștenii au anunțat că Marius Croitoru nu va mai pregăti echipa. Mai mult, tehnicianul s-ar fi înțeles deja cu Valeriu Iftime pentru a o prelua pe FC Botoșani începând cu sezonul următor, potrivit Orange Sport.

FC Argeș primește o lovitură dură. Schumacher și-a dat demisia: „Nu pot să fac asta!”

Rămasă fără principal pe banca tehnică, argeșenii au primit o lovitură grea. Constantin Schumacher a anunțat că va părăsi clubul și, totodată, a evidențiat și motivul pentru care a luat această decizie.

„Nu pot să fiu secundul lui Radu Dragos, imi este prieten și nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradre. Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat!  La un club atât de mare ca FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei.

Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, a spus Constantin Schumacher, potrivit stiripesurse.ro.

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeș! Clubul a făcut anunțul

„Mult succes, Marius Croitoru!

Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Interimatul va fi asigurat de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu”, se arată în comunicatul emis de piteșteni.

„În principiu, da (n.r - Croitoru e istorie la FC Argeș). A anunțat aseară că vrea să plece, iar în cursul zilei de astăzi își va rezilia de comun acord contractul cu clubul”, spunea marți directorul sportiv al lui FC Argeș, Daniel Stanciu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!