Bătut, dar mulțumit! Schumacher și-a felicitat fotbaliștii după înfrângerea cu FCSB

constantin schumacher FC Arges FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:10
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 23:17

FC Argeș a ajuns la cel de-al șaselea meci fără victorie în acest an, în Superliga, după ce a capitulat, scor 1-2, pe teren propriu, în fața FCSB-ului, în etapa 27.

În ciuda înfrângerii pe care echipa sa a suferit-o, Constantin Schumacher, antrenorul din acte al piteștenilor, și-a felicitat jucătorii pentru determinarea pe care au arăt-o în joc.

Tehnicianul și-a exprimat încrederea că echipa sa va reuși săobțină și prima victorie cu el pe bancă, iar acel moment va fi unul de descătușare, care va duce la o serie de rezultate pozitive.

Schumacher: „Îmi felicit echipa!”

„Este un moment foarte greu pentru noi, este un moment foarte greu pentru FC Argeș, suntem la retrogradare în momentul de față.

Îmi felicit echipa pentru felul în care a jucat astăzi. Le-am și spus la finalul meciului că dacă vor avea atitudinea asta și vor face lucrurile pe care le-au făcut astăzi, sunt sigur că vor fi lucrurile mult mai bune. Merge înainte. Trebuie să face tot posibilul să acumulăm puncte.

Îmi felicit echipa, încă o dată. A avut o atitudine foarte bună, chiar dacă am luat niște goluri foarte ușoare pe care nu trebuia să le luăm.

Trebuie să ne adunăm toți. Este extraordinar de greu mai ales cu investițiile care s-au făcut la FC Argeș și ce se dorește în continuare.

Straton e un portar bun. A apărat foarte bine și sperăm să aibă astfel de evoluții în continuare. Nu e vorba că n-a fost ajutat de apărare. Aici e vorba de toată echipa. Că atunci când se greșește, greșește toată echipa.

Presiunea apasă pe umerii jucătorilor, ei știu că au valoare, însă din cauza presiunii... bine, ca fotbalist trebuie să știi să treci peste presiune”, a spus Constantin Schumacher la finalul meciului cu FCSB.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul trei, cu 51 de puncte, peste Rapid, care are 49 de puncte. FC Argeș rămâne penultima în Superligă, cu 26 de puncte.

Vicecampioana va juca pe teren propriu cu Petrolul Ploiești în următoarea etapă, în timp ce piteștenii se vor deplasa pe terenul Universității Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!