OFICIAL Marius Croitoru, OUT de la FC Argeș! Clubul a făcut anunțul

Marius Croitoru Daniel Stanciu FC Arges Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Martie 2023, 17:45
Data actualizarii: Marti 07 Martie 2023, 17:45

Marius Croitoru (42 de ani) a decis să își rezilieze contractul cu FC Argeș, la aproximativ patru luni și jumătate după numirea în funcție.

UPDATE 17:45

  • FC Argeș a anunțat în mod oficial despărțirea de Marius Croitoru!

„Mult succes, Marius Croitoru!

Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Interimatul va fi asigurat de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu”, se arată în comunicatul emis de piteșteni.


știre inițială

După remiza de ieri cu FC Voluntari (0-0), FC Argeș a ajuns la 13 meciuri consecutive fără victorie. Piteștenii sunt pe loul 15, penultimul, cu doar 27 de puncte acumulate în cele 29 de etape din sezonul regulat.

Marius Croitoru, OUT de la FC Argeș

Marius Croitoru i-a anunțat luni seară pe jucători de intenția de a pleca de la echipă, iar astăzi urmează să semneze rezilierea, anuță directorul sportiv al lui FC Argeș, Daniel Stanciu.

"În principiu, da (n.r - Croitoru e istorie la FC Argeș). A anunțat aseară că vrea să plece, iar în cursul zilei de astăzi își va rezilia de comun acord contractul cu clubul.

Dacă luăm în calcul înjumătățirea punctelor, o să vedeți că play-off-ul ar pleca în mare parte de la zero. Echipele sunt foarte aproapiate. Din păcate, strategia clubului din vară și cea din iarnă a fost departe de realitate. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă. Sunt 14 etape din retur în care am câștigat doar primul joc, la UTA, care a coincis și cu cooptarea lui Marius Croitoru în staff-ul echipei. 

Pe o parte e normal. Având 13 meciuri fără victorie există un blocaj la nivel psihologic. Am tot patinat în gol și am ajuns în situația asta, dar, până la urmă, toată răspunderea ar trebui să vină de acum încolo pe umărul staff-ului tehnic și al jucătorilor. Din punct de vedere al conducerii, lucrurile au fost duse la un nivel aproape perfect, sunt cu salariile la zi, bonusurile la zi. Sunt condițiile optimime pentru ceea ce ne propusesem, calificarea în play-off", a spus Daniel Stanciu, la Digisport.

  • După instalarea la FC Argeș, Marius Croitoru a înregistrat o victorie, opt remize și șase înfrângeri.
  • FC Botoșani (iunie 2019 - iunie 2022) și FC U Craiova (iunie 2022 - octombrie 2022) sunt echipele pe are le-a mai antrenat Marius Croitoru
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!