Fanii FCSB-ului au dat LOVITURA! Trei fotbalisti importanti din istoria ros-albastrilor, membri de onoare in 'Asociatia Salvati Steaua': anuntul facut de ultrasi

FCSB Alexandru Bourceanu Cristi Tanase Marian Aliuta Superliga Fanii FCSB-ului au dat LOVITURA! Trei fotbalisti importanti din istoria ros-albastrilor, membri de onoare in 'Asociatia Salvati Steaua': anuntul facut de ultrasi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2020, 14:22
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2020, 14:27

'Asociatia Salvati Steaua' si-a desemnat trei noi membri de onoare.

Suporterii FCSB-ului au facut un anunt important prin intermediul paginii lor de Facebook. Trei jucatori care au reusit performante importante in tricoul ros-albastrilor au devenit membri de onoare.

Marian Aliuta, Alexandru Bourceanu si Cristian Tanase vor face parte din 'Asociatia Salvati Steaua':

"Grupul membrilor de onoare creste de la o zi la alta. Printre cei care au acceptat propunerea noastra ii putem regasi si pe Alexandru Bourceanu, Marian Aliuta si Cristian Tanase!

Va multumim pentru suport!

Uniti, NIMENI nu ne poate invinge!

Prin acordarea acestui titlu dorim sa le oferim respectul nostru pentru performantele lor, dorim sa ii punem in legatura cu suporterii si, cel mult, sa apelam la experienta lor pentru diverse sfaturi :)

NU exista nici o conditie aparte, NU platesc cotizatii, NU contribuie cu bani, NU aleg parti, NU vor fi toti din fotbal si multe alte NU-uri", se arata in comunicatul emis de fani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!