Cine pregateste cu adevarat FCSB? Gigi Becali il plateste REGESTE pe Thomas Neubert! Neamtul CASTIGA mai mult decat principalul echipei! 

Cine pregateste cu adevarat FCSB? Gigi Becali il plateste REGESTE pe Thomas Neubert! Neamtul CASTIGA mai mult decat principalul echipei! 

Thomas Neubert a fost convins de Gigi Becali sa revina la FCSB, desi avea contract cu echipa lui Reghecampf, Al Wasl.

Primul mandat al lui Laurentiu Reghecampf la FCSB a fost unul plin de reusite, cu o participare europeana remarcabila si un titlu castigat la pas. Echipa ros-albastra surprindea atunci printr-o potenta fizica incredibila, jucatorii fiind capabili sa alerge timp de 90 de minute si sa faca fata la capitolul fizic inclusiv granzilor din vest.

Acum, Gigi Becali a decis sa il aduca pe Neubert la echipa, chiar daca Reghecampf nu poate veni de la arabi, iar pentru a-l convinge i-a oferit un salariu regesc! Gazeta Sporturilor informeaza ca Neubert va primi 10 mii de euro pe luna, de doua ori mai mult decat Anton Petrea, antrenorul principal al echipei! Mai mult decat atat, secundul Ovidiu Petre si Marius Popa, antrenorul cu portarii, primesc cate 3000 de euro lunar, de mai bine de trei ori sub salariul lui Neubert. 

Preparatorul fizic neamt are promisa de la Becali o prima de 50 de mii de euro daca echipa se va califica in grupele europene. Clauza de reziliere setata pentru neamt este de 300 de mii de euro.  

Neubert va fi platit mai bine si decat vedetele Tanase, Man sau Florinel Coman. Conform aceleiasi surse, capitanul Tanase primeste 8500 de euro lunar, in vreme ce Man si Coman incaseaza cate 7500 de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies