(P) Pariază LIVE la Sepsi - FCSB! Promoția "Pariul de Aur" te ține conectat 90 de minute la finala Cupei României

(P) Pariază LIVE la Sepsi - FCSB! Promoția "Pariul de Aur" te ține conectat 90 de minute la finala Cupei României

Nimic nu te ține cu sufletul la gură mai ușor decât un meci cu miză, în care poți paria LIVE, pe goluri, cornere și cartonașe!

Finala Cupei României, dintre FCSB și Sepsi (miercuri, ora 20:00), vine și cu surprize inedite pentru jucătorii de pe casapariurilor.ro. La marele meci ai parte de premii speciale: câte 50 de lei pentru fiecare al 50-lea pariu LIVE plasat online! Nu trebuie să le joci tu pe toate! Noi numărăm TOATE pariurile plasate pe parcursul partidei. 

Vrei să participi? E foarte simplu! După fluierul de start, intră în contul tău de pe casapariurilor.ro și pariază pe finala Cupei. Poți juca un bilet simplu, unul combinat sau chiar și "sistem"! Dacă miza ta este de cel puțin 10 lei, atunci ești automat înscris în promoție! La fiecare al 50-lea pariu live înregistrat în meciul Sepsi - FCSB, acordăm 50 de lei în contul norocosului jucător, cu condiții de rulaj simple. Mai mult, nu există o limită superioară a numărului de bilete înscrise în campanie. Așadar, poți să câștigi de mai multe ori banii! 

Știi foarte bine că pe casapariurilor.ro joacă toți românii, iar cu cât sunt plasate mai multe pariuri live, cu atât crește și fondul de premiere. Crezi într-o surpriză? Profită de cotele speciale și fii inspirat, din primul până în ultimul minut! Nu ai cont încă? Primești și 200 de lei în plus, la prima ta depunere. FCSB are un singur eșec în cele 8 meciuri directe contra lui Sepsi. Tu pe cine îți pui banii? Stai pe LIVE, #CasaFieBine.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies